Downing gjenforenes med Carroll i West Ham

Prislappen skal være på omlag 55 millioner.

WEST HAM-KLAR: Stuart Downing følger i Andy Carrolls fotspor, og forlater Liverpool til fordel for West Ham. Foto: REUTERS/Phil Noble
WEST HAM-KLAR: Stuart Downing følger i Andy Carrolls fotspor, og forlater Liverpool til fordel for West Ham. Foto: REUTERS/Phil NobleVis mer

(Dagbladet): I dag kom beskjeden de fleste hadde ventet på. Stuart Downing er klart for West Ham.

Kantspilleren forlater dermed Liverpool for å gjenforenes med Andy Carroll i London.

29-åringen ble aldri noen stor hit på Anfield, og prislappen har blitt betraktelig mindre siden han for to år siden forlot Aston Villa til fordel for Liverpool.

- Vil vise meg frem Selv sa hovedpersonen at han ser frem til klubbyttet, og til å sette sitt preg på Premier League den kommende sesongen.

- Jeg er veldig spent, og det er en flott mulighet jeg har fått her. West Ham er en flott klubb, og jeg er klar for å vise meg frem allerede mot Cardiff. Jeg har fått tilstrekkelig kamptrening med Liverpool i sommer, så det skulle ikke være noe problem, sier han til klubbens hjemmesider.

Likevel virker det ikke som om overgangen er noe som har ligget i kortene i lengre tid. Downing selv sier at det hele har kommet litt brått på.

- Alt har skjedd veldig fort, men jeg gleder meg veldig og håper jeg kan spille en rolle allerede på lørdag.

Debuterte som 18-åring Downing debuterte i Premier League så tidlig som i 2002. Den gang som 18-åring for moderklubben Middlesbrough.

Siden den gang har han rukket å samle 291 Premier League-kamper og 34 ganger har han representert England.