BLØR IKKE FOR DRAKTA: Liverpool-manager Brendan Rodgers mener Stewart Downing ikke kjemper hardt nok for å lykkes i Liverpool. Den påstanden har truffet et ømt punkt hos 28-åringen. Foto: (AP Photo/PA)
BLØR IKKE FOR DRAKTA: Liverpool-manager Brendan Rodgers mener Stewart Downing ikke kjemper hardt nok for å lykkes i Liverpool. Den påstanden har truffet et ømt punkt hos 28-åringen. Foto: (AP Photo/PA)Vis mer

Downing såret av Liverpool-sjefens kritikk

- Skulle ønske han hadde holdt det privat.

(Dagbladet): Stewart Downing har snart spilt 40 Premier League-kamper for Liverpool etter 20 millioner pund-overgangen fra Aston Villa.

Utrolig nok har han fortsatt til gode å levere en scoring eller målgivende pasning.

Under Brendan Rodgers har han også mistet plassen i startoppstillingen, og stadig flere tror kantspilleren kan være nestemann på vei ut portene på Anfield.

Ikke minst etter at Rodgers gikk offentlig ut med tøff kritikk av Downing - der han tilsynelatende tvilte på om 28-åringen hadde den nødvendige drivkraften til å lykkes.

- Den store utfordringen for ham er å vise at han brenner for dette, at han er villig til å kjempe. Talent alene er ikke nok. Du må jobbe hardt, du må blø for drakta, sa Rodgers.

Lei seg
Kommentarene har truffet et ømt punkt hos Downing.

- Jeg ble selvfølgelig lei meg. Jeg prøver alltid å gjøre mitt beste. Du må spørre manageren hva han mente med de uttalelsene. Jeg hadde foretrukket at han holdt dette privat, sier han ifølge Daily Mail.

Downing fikk spillte i 2-3-tapet mot Udinese i Europa League på torsdag. Men da ble spillerne kalt «late» av Rodgers etter kampen - en karakteristikk 28-åringen fort føler seg truffet av etter managerens tidligere uttalelser om manglende vilje.

- Mot handler om flere ting. Hvis du ønsker en som løper rundt og takler, er jeg ikke typen. Men mot er også å ta ballen når du ligger under, og å skape ting. Det er det jeg prøver å gjøre, sier Downing, og legger til at han synes han gjorde det «OK» mot Udinese. 

- Kommer til å kjempe
Kantspilleren har tre år igjen av kontrakten, og nekter å bli husket som en flopp.

- Jeg kommer til å kjempe. Jeg har jobbet hardt for å komme hit, så jeg ønsker ikke å dra med en gang, sier han.

KVITTER SEG MED DOWNING?: Brendan Rodgers har allerede kvittet seg med noen Dalglish-kjøp, som Charlie Adam og Andy Carroll. Kanskje står Stewart Downing for tur. Foto:  REUTERS/Phil Noble
KVITTER SEG MED DOWNING?: Brendan Rodgers har allerede kvittet seg med noen Dalglish-kjøp, som Charlie Adam og Andy Carroll. Kanskje står Stewart Downing for tur. Foto: REUTERS/Phil Noble Vis mer