Downing til Aston Villa for 125 mill

- Jeg vil spille VM, forklarer vingen.

BYTTER BEITE: Stewart Downing vil vinne ting og spille VM for England, derfor forlater han nedrykkede Middlesbrough til fordel for Aston Villa. Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/IAN KINGTON
BYTTER BEITE: Stewart Downing vil vinne ting og spille VM for England, derfor forlater han nedrykkede Middlesbrough til fordel for Aston Villa. Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/IAN KINGTONVis mer

(Dagbladet.no): Til tross for at han dukket opp til medisinsk test på krykker, ble Stewart Downing i dag endelig klar for Aston Villa.

- Det føles rart å forlate Boro, for jeg har alltid vært i denne klubben. Jeg var supporter da jeg var ung, og jeg vil alltid være Boro-fan. Men jeg håper fansen vil forstå at jeg er ambisiøs og vil vinne ting. Dette byttet gir meg muligheten til å gjøre det, sier Downing til Middlesbroughs hjemmesider.

- Jeg vil definitivt også spille neste års VM, så det er målet: Å bli frisk, få spilletid igjen og komme meg inn i Englands tropp til mesterskapet. Jeg er nødt til å være i et godt Premier League-lag for å klare det, sier han.

Ifølge Boro betaler John Carews klubb rundt 125 millioner for Downing, som ble skadet i siste serierunde mot nettopp Villa.

Flere klubber, spesielt Tottenham, Liverpool og Everton, har tidligere vært svært interessert i 24-åringen som leverte inn et skriftlig overgangsønske i januar, etter at Boro rykket ned til nest øverste nivå i England.

- Sett i ettertid var det feil av meg å be om et klubbskifte allerede da, jeg burde ha ventet til sommeren. Jeg må takke fansen for støtten, spesielt etter alle spekulasjonene som oppsto i januar, sier Stewart Downing.

Midtbanespilleren er Villa-manager Martin O' Neills første signering denne sommeren.

Sjekk lista: Her er alle de bekreftede Premier League-overgangene