Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Downing vil heller til Liverpool enn Arsenal

Kan bli solgt i dag, melder Sky Sports.

NESTEMANN UT? Ashley Young (t.v.) har allerede forlatt Aston Villa i sommer. Nå kan Stewart Downing også være på vei bort fra Villa Park.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/IAN KINGTON
NESTEMANN UT? Ashley Young (t.v.) har allerede forlatt Aston Villa i sommer. Nå kan Stewart Downing også være på vei bort fra Villa Park.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/IAN KINGTON Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Aston Villa-vingen Stewart Downing er ønsket av Arsenal, men spilleren selv vil til Liverpool, melder Sky Sports.

Kanalen antyder at Downing allerede mandag kan bli klar for Liverpool. Merseyside-klubben fikk et bud på 15 millioner pund avvist i forrige uke. I helgen skal Arsenal ha forsøkt å snappe den engelske landslagsspilleren for 18 millioner pund.

Ifølge Sky Sports har Downing bestemt seg for at han vil til Liverpool. Han har to år igjen av kontrakten med Aston Villa, men 27-åringen blir sett på som ideell innleggsmaker når Kenny Dalglish bygger opp sitt nye Liverpool-lag.

Tidligere i sommer har Aston Villa mistet Ashley Young til Manchester United og Brad Friedel til Tottenham. Manager Alex McLeish har håpet å beholde Downing, men vingen ser ut til å ta veien til Anfield.

Liverpool har allerede hentet Jordan Henderson (Sunderland) og Charlie Adam (Blackpool) i sommerpausen.

(NTB)