Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dra meg i fletta, for et mål

Crouch lugget.

• Se målet i Virtual Replay: Forspillet og avslutningen til Crouch

(Dagbladet.no): Peter Crouch fikk hull på byllen da han nikket inn David Beckhams nydelige innlegg til 1-0 mot Trinidad og Tobago i går kveld.

Etter matchen ble Liverpool-spissen beskyldt for lugging idet han hoppet opp. TV-bildene støtter påstandene fra T&T-stopper Brett Sancho.

- Crouch gjorde definitivt noe ulovlig ved det første målet. Han var oppå ryggen min, sier Sancho som spiller i Gillingham i engelsk League One.

- Han dro meg tilbake, og dermed kunne jeg ikke rekke opp til ham. Du må ikke glemme at vi er bittelille Trinidad og Tobago, og det var ikke aktuelt for dommeren å blåse for annullering av målet, sier Sancho til BBC.

Steven Gerrard dunket inn 2-0 med venstreslegga, men det er Crouchs lugging som er snakkisen dagen derpå. Også for Norges landslagssjef Åge Hareide på TV 2.

- Skal du spille i forsvar, bør du ikke ha hestehale, gliser Hareide.

England er videre til 1/8-finalen i VM, og Crouchs mål står uansett. Men det er ikke sikkert at dommer Toru Kamikawa slipper like lett unna glippen.

HENGER HØYT: Peter Crouch stanget inn 1-0 mot T&T. I dag beskyldes han for lugging idet han hoppet opp. Foto: Scanpix/Reuters
HENGER HØYT: Peter Crouch stanget inn 1-0 mot T&T. I dag beskyldes han for lugging idet han hoppet opp. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

Flere medier varsler at Fifa akter å studere TV-bildene fra Crouch-duellen nøye. Det kan koste Kamikawa dyrt når Fifa deler ut oppgavene framover.

I tillegg mener Daily Telegraph at Fifa kan tildele Crouch et gult kort for luggingen, i ettertid. Hvis det skjer er den lange spissen utestengt mot Sverige tirsdag, i og med at han allerede har pådratt seg én advarsel i VM.

HVITE KNOKER: Er det rastafletter Crouch holder på her?
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media