- Dra til helvete

Her renner det over for Harry Redknapp i TV-intervju.

BLE FORNÆRMET: Harry Redknapp likte dårlig å bli omtalt som en kremmer, og lot det gå inflasjon i f-ordet da han avbrøt intervjuet med Sky Sports etter 0-1-tapet mot Wigan i helga. Foto: Sky Sports
BLE FORNÆRMET: Harry Redknapp likte dårlig å bli omtalt som en kremmer, og lot det gå inflasjon i f-ordet da han avbrøt intervjuet med Sky Sports etter 0-1-tapet mot Wigan i helga. Foto: Sky SportsVis mer

||| (Dagbladet): Med sin flittige aktivitet på overgangsmarkedet gjennom en årrekke har Tottenham-manager Harry Redknapp opparbeidet seg et rykte som en av de mest handleglade i Premier League.

I sommer har det imidlertid vært sjeldent stille fra den kanten, med den unge brasilianeren Sandro og veteranen William Gallas som de eneste nye ansiktene på White Hart Lane.

Det har ikke gått upåaktet hen i Fotball-England.

- Dra til helvete!
Sky Sports-reporter Rob Palmer tok opp temaet med hovedpersonen selv i helga, og forsøkte seg med en litt fleipete tilnærming.

Men Redknapp var så definitivt ikke i det medgjørlige hjørnet - kanskje hadde det også noe med timingen å gjøre (rett etter hjemmetapet mot Wigan).

- Du er kjent for å være en «wheeler & dealer», men det er ikke mye wheeling & dealing nå? spurte Palmer.

«Wheeler & dealer» er et uttrykk for å være en kremmer - et negativt ladet ord om en handelsmann.

Redknapp ventet ikke engang på at reporteren skulle fullføre spørsmålet før han brøt inn.

- Nei, jeg er ingen «wheeler & dealer». Dra til helvete, sa Spurs-manageren og avbrøt intervjuet.

Hissigpropp
- Men jeg mente det ikke på den måten, forsøkte Palmer seg.

Det hjalp heller ikke med avvæpnende latter: Han hadde åpenbart truffet en nerve hos Spurs-manageren - som lot det gå inflasjon i f-ordet.

- Jeg er ikke noen jævla kremmer. Jeg er en jævla fotballmanager, buldret Redknapp

Det er ikke første gang Redknapp tyr til en ordbruk for åpent kamera som krever ekstra bearbeidelse i klipperommet etterpå.

Da 63-åringen var manager i Portsmouth, og ble intervjuet på klubbens treningsfelt, ble han truffet av et uforvarende sleivspark.

Den temperamentsfulle Redknapp snudde ryggen til journalisten, ga den aktuelle spilleren en ramsalt skyllebøtte, før han syrlig uttalte at det ikke akkurat var noe under at han befant seg «på det jævla reservelaget».

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 964329740


Varnish cache server