Drakamp om Morten Pedersen

- Vi er så godt som enige med Borussia Mönchengladbach om kjøp av Morten Pedersen. Jeg håper handelen går i orden i løpet av uken, sa sportslig leder Rune Bratseth i Rosenborg til NTB i dag.

Rosenborg ble nærmest enig med tyskerne i løpet av helgen, men det er fortsatt ikke avklart hvor Pedersen spiller.

Mönchengladbach har redusert sitt økonomiske krav, men Bratseth vil ikke ut med overgangssummen. Morten Pedersen ble i fjor solgt til den tyske klubben for 1,2 millioner kroner. Det skal foreligge en klausul som kan sende ham tilbake til Brann for samme beløp. Dersom RBK kjøper Pedersen vil han trolig koste vesentlig mer.

- Jeg tar kontakt med Brann så fort som mulig for å få avklart situasjonen. Vi vil ikke lage noe bråk, derfor er det viktig å snakke med dem. De har etter sigende en opsjon på tilbakekjøp, men hvis spilleren ikke vil til Brann er det lite de kan gjøre, sa Bratseth.

- Det stemmer. Til syvende og sist er det Morten som bestemmer. Men vi har kontaktet Norges Fotballforbund for å få en uttalelse fra dem. Signaler vi har fått underveis tyder på at vi har en god sak, sa Brann-leder Lars-Henrik Berge til NTB.

Morten Pedersen sa til TV 2 i dag at han ikke helt hadde bestemt seg for hvilken klubb han vil velge.