STERKT ØNSKET: José Mourinho har vært linket til flere storklubber denne sesongen. Foto: AP Photo/Alvaro Barrientos/NTB scanpix
STERKT ØNSKET: José Mourinho har vært linket til flere storklubber denne sesongen. Foto: AP Photo/Alvaro Barrientos/NTB scanpixVis mer

Drakamp om Mourinho

Vil et andredivisjonslag snyte storlagene for manageren?

(Dagbladet): Real Madrid-manager José Mourinho har i store deler av denne sesongen vært linket bort til andre europeiske klubber. Den spanske radiokanalen Cadena Ser har tidligere meldt at Mourinho allerede er ferdig i Real Madrid - og at det skjedde allerede for tre måneder siden.

Det er fortsatt ikke noe som kan bli bekreftet riktig ennå, med tanke på at Mourinho fortsatt er manager i Real Madrid. Men i går dukket det opp nye sterke rykter om at han er ferdig i den spanske klubben.

- Mourinho fortalte oss at han ikke vil komme tilbake hit neste sesong og snakke med trenerne våre i klubben. Årsaken er at han ikke ville være her, sier Manuel Alvarez, som er sjef for klubben hvor sønnen til Mourinho spiller fotball.

Monaco interessert Mourinho har et meget godt rykte i fotballverden, og det har derfor stort sett vært storklubber som har vært linket til manageren - helt til nå.

The Mirror skriver nemlig at José Mourinho er ønsket av den franske andredivisjonsklubben Monaco. Klubben eies av den russiske milliardæren Dmitry Rybolovlev som er en av verdens rikeste, og han har planer om å gjøre Monaco til en storklubb igjen. Det kan føre til en skikkelig drakamp mellom Monaco-eieren og Chelsea-eier Roman Abramovitsj.

Chelsea har nemlig åpnet for en retur for den eksentriske manageren som ledet London-klubben fra 2004-2007. Rafael Benitez er inne i sine siste uker på Stamford Bridge, og skal som kjent erstattes ved sesongslutt.

José Mourinho har også blitt linket til engelske klubber som Manchester City og Manchester United, og mange mener han kom med et frieri til sistnevnte etter at han snakket varmt om Alex Fergusons menn da de ble slått ut av nettopp Real Madrid i Champions League.

I tillegg skal Paris Saint Germain og Inter også ha vist interesse for Mourinho, og siste ordet er garantert ikke sagt i denne sagaen.