-  Drakk champagne og knuste tallerkener

Rio Ferdinand og Chelsea-direktør Peter Kenyon var innom to restauranter, drakk champagne, så på magedans og knuste tallerkener.

LONDON (Dagbladet): De dro ikke hjem før kl. 02.00 da de møttes lørdag 9. april.

Den engelske avisa Daily Mirror brukte i går hele førstesida på avsløringen om at møtet mellom Ferdinand og Kenyon var langt mer enn et kort og tilfeldig møte på den italienske restauranten Carpaccio.

Dro videre

-  Jeg dro for å møte agenten (Pini Zahavi, journ.anm.) min på Carpaccio i Chelsea, og jeg visste ikke at Mr. Kenyon var der. Vi sa kjapt hallo og diskuterte ikke fotball, sa Ferdinand til The Sun da nyheten om møtet ble kjent tidlig i forrige uke.

Chelsea rykket også ut med en pressemelding der de skrev: «Vi har gjort det klart for Manchester United at vi ikke har noen interesse av å få Rio Ferdinands signatur. Det er helt uten betydning at Peter Kenyon møtte Rio på en travel restaurant i London. Dette var bare et tilfeldig møte på et offentlig sted.»

Men ifølge gårsdagens Daily Mirror var det mer enn et «kjapt hallo». Kenyon og Ferdinand forlot Carpaccio til forskjellig tid, men seinere på kvelden satt de igjen sammen på den greske restauranten Elysee Greek der Zahavi hadde bestilt bord til fire klokka 23.15.

Snakket sammen

Daily Mirror bruker et bildebevis fra Elysee Greek der Ferdinand lar seg avbilde sammen med en magedanserinnen Tanya, mens Kenyon sitter og smiler ved samme bord.

Selskapet skal i tradisjonell stil ha knust tallerkener til ære for magedanserinnen.

-  De bestilte champagne og virket veldig glade. Det var et dameselskap hos oss, og jentene gjorde krus på Rio. De ble i to timer, kanskje to og en halv time. De spiste frisk frukt og bestilte flere flasker Moët Chandon. En stund satt Rio ved siden av Kenyon og snakket både tull og alvor, sier medeier Ulysses Karageorgis (72) til Daily Mirror.

Ny pressemelding

Etter gårsdagens oppslag, så Chelsea seg nødt til å sende ut en ny pressemelding: «Fra Chelseas side er vår holdning helt uendret.»

Alex Ferguson var før helga svært irritert over at Ferdinand og Kenyon bare hadde hatt det de påsto var et kort møte.

-  Vi vil overlate dette til FA. De er klar over dette, sa Ferguson.

Det spørs hva han sier nå.

HYGGET SEG: Manchester Uniteds Rio Ferdinand og Chelseas Peter Kenyon koste seg sammen på nattklubb.