VAR UTE MED VENNER: Oscar Pistorius var ute med venner for første gang siden drapsnatta. Det rapporteres at han skal ha drukket alkohol og flørtet med kvinner. Foto: AP Photo/Themba Hadebe/NTB scanpix
VAR UTE MED VENNER: Oscar Pistorius var ute med venner for første gang siden drapsnatta. Det rapporteres at han skal ha drukket alkohol og flørtet med kvinner. Foto: AP Photo/Themba Hadebe/NTB scanpixVis mer

- Drakk shots og flørtet med flere kvinner

Drapstiltalte Oscar Pistorius skal ha sjokkert folk under bytur.

(Dagbladet): Friidrettsstjernen Oscar Pistorius (26) er som kjent tiltalt for overlagt drap etter at Reeva Steenkamp (29) ble funnet skutt og drept i huset til sørafrikaneren tidlig i februar.

For rundt to uker siden trente friidrettsløperen for første gang siden han ble tiltalt for drapet, og ting tyder nå på at han er i ferd med å falle tilbake til et mer eller mindre normalt liv.

«Blade Runner» skal ha bodd hos sin onkel i påvente av rettsaken. Hans talskvinne Anneliese Burgess kunne nylig fortelle at Oscar Pistorius har vært veldig isolert den siste tiden, men at han har begynt å ha samspill med mennesker igjen. Nå kan det vise seg at han virkelig har blitt varm i trøya.

Drakk shots og flørtet Det er Sky som melder at 26-åringen skal ha sjokkert folk da han dukket opp «rolig og avslappet» på en fest på en restaurant i Sør Afrika. Rapportene forteller at en skjeggete Pistorius drakk flere shots som i Sør Afrika kalles shooters, og i tillegg flørtet med flere kvinner.

- Han drakk shots og var flørtete, sier en kvinne.

Talskvinne Anneliese Burgess bekrefter at Oscar Pistorius var ute på byen.

- Oscar gikk ut forrige lørdag med venner. Det var første gang siden den tragiske og forferdelige hendelsen, sier Burgess til Sunday Times.

Hun benekter imidlertid at 26-åringen oppførte seg klanderverdig.

- Det er beklagelig at det som skulle være en lavmælt kveld med venner nå blir blåst ut av alle proposjoner, sier Burgess.

Det skal ha vært første gangen Pistorius gikk ut med andre enn sin nærmeste familie.