Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tippeligaen:

Drama før kvalikkamp: Stabæk la inn protest. Fryktet for sikkerheten

Dommer: - Spilles som vanlig.

PROTEST: Stabæk har levert inn en protest og vil ikke møte Jerv på Levermyr stadion i Grimstad. Dette på grunn av frost i bakken. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
PROTEST: Stabæk har levert inn en protest og vil ikke møte Jerv på Levermyr stadion i Grimstad. Dette på grunn av frost i bakken. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Siste: Kamp spilles som planlagt.

(Dagbladet): Den første kvalifiseringskampen mellom Jerv og Stabæk starte rklokka 12 i dag, men bare timer før avspark var det drama i Grimstad.

Stabæk la inn inn en protest mot baneforholdene.

Men kampen spilles som vanlig. Det bekrefter dommer Tommy Skjerven til TV 2.

- Sikkerheten til spillerne er ikke noe problem. Banen er hard, ja, men det er fullt mulig å spille her, sier Skjerven til kanalen.

Men bare to timer før kampstart var det forvirring.

- Banen er hard og dommeren kommer hit for å vurdere saken veldig snart, sa Per Gunnar Topland, leder i Jerv FK, til Dagbladet tidligere i dag.

- At Stabæk har lagt inn protest er i så fall helt nytt for meg, sa Topland videre.

Ifølge NTB er Stabæk-ledelsen svært skeptiske til Levermyr-banen og har lagt inn en formell protest til NFF:

- Det er ikke forsvarlig å spille utpå her, sier Stabæks daglige leder Inge André Olsen til Agderposten. Hans frykt er at spillere skal få hodeskader på det harde underlaget, skriver avisa.

Jerv tok kontakt med Sørlandet-nabo Start i Kristiansand for å få hjelp.

- Ja, vi har kontaktet Start og Sør Arena. Det kan være en mulighet å flytte kampen dit, sa Jerv-leder Topland til Dagbladet.

Avgjørelsen om det skal spilles kamp hviler på dommer Tommy Skjervens skuldre. Dommertrioen skal nå være på vei fra Kristiansand, hvor de har overnattet på hotell. Dommertrioen vil ta den endelige avgjørelsen om det blir kamp kl. 12.00. De ankommer rundt en halv time før kamp, ifølge NTB.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!