Drama i Drammen

DRAMMEN (Dagbladet): Det var ekkel stemning i Godset-garderoben etter kampen. Ikke fordi gutta hadde tapt, men fordi ingen visste hvordan det gikk med Hans Erik Ødegaard. Han sloknet totalt etter å ha fått en Lillestrøm-støvel i nesa og ble kjørt med blålys til sjukehuset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Først i ambulansen begynte han å komme seg. Da Dagbladet gikk i trykken i natt, var prognosene for Ødegaard gode. Han var ved full bevissthet, og røntgenbildene av hode og nakke så fine ut.

Ingen ting tydet på at Ødegaard vil få noen som helst slags men etter hendelsen.

Men det så både ekkelt og stygt ut.

- Han var helt borte i en ganske lang periode, sa SIF-lege Erik Knutsen rett etter kampen.

Etter å ha vært på sjukehuset for andre gang i går kveld, sa Knutsen:

Hjem i natt

- Det ser bra ut nå, han har blitt bedre og vi tar ham med hjem, sier Knutsen.

Men Knutsen innrømmer han fryktet noe mye verre:

- Det var et knallhardt sammenstøt. Jeg så han ble truffet i hodet, og når han var fullstendig bevisstløs kort tid etterpå, er ikke det noe godt tegn.

- Jeg var engstelig ei stund, ja. Men da han våknet i ambulansen og husket fødelsdatoen sin, og etterpå spurte om kampresultatet, da begynte jeg å puste lettere.

To røde

Som om ikke det skulle være dramatikk nok: LSK-innbytter Svein Are Andreassen fikk rødt kort for å ha dyttet dommeren overende. Litt etterpå fikk Godsets Tor Arne Sannerholt samme farge for å ha tatt et slags kvelertak på Kjetil Nilsen.

- Hårreisende dømming. LSK-spilleren filmet, dommeren gikk rett i fella, sier Sannerholt.

  • Midtstopper-veteran Torger Bjarmann ble matchvinner med scoring etter en retur helt mot slutten. Før det skjedde hadde Arild Sundgot og Mamadou Diallo gitt LSK 2-0, men SIF kom i balanse etter at både Anders Michelsen Lars-Gunnar Carlstrand traff mål.
<B>BORTE VEKK:</B> Han fikk en støvel i ansiktet og ble båret bevisstløs av banen. SIF-spiller Hans Erik Ødegaard ble rapportert i brukbar form seint i går kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer