Haugesund mot Bodø/Glimt

Drama i Haugesund

En tidlig utvisning og et omdiskutert straffespark havnet i fokus da eliteserieoppgjøret mellom Haugesund og Bodø/Glimt endte 1-1 søndag.

Drama i Haugesund
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Haugesunds Torbjørn Kallevåg måtte ta en tidlig dusj da han pådro seg to gule kort på to minutter. Mens det første kortet var klart, var Kallevåg og Haugesund-spillerne dypt uenige i dommer Trygve Kjenslis avgjørelse om å vise ut midtbanespilleren.

I en tilsynelatende 50/50-duell mot Marius Lode, da Haugesund var på vei fremover, dømte Kjensli frispark og ga Kallevåg hans andre gule for dagen. Dermed måtte Haugesund spille en drøy time i undertall.

- Jeg synes det er knallhardt. Men han har sikkert sitt på det rene. Jeg er usikker. Nei, det er ikke gult kort, sa Haugesund-trener Jostein Grindhaug til Eurosport da han så TV-bildene i pausen.

Straffeprotester

Kjensli ble ikke bedre likt av Haugesund-spillerne da han dømte straffespark til Bodø/Glimt kvarteret før slutt. En feilvendt Amor Layouni gikk i bakken etter å ha blitt presset og muligens smådyttet av Mikkel Desler i ryggen.

-Jeg tar ned ballen på brystet, kjenner at han holder meg der med hånden og faller. Billig eller dyr, det er straffe, sa Layouni.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer