UTE MOT STRØMSGODSET:  Christian Grindheim. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
UTE MOT STRØMSGODSET: Christian Grindheim. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpixVis mer

Drama i Vålerenga: Grindheim vraket etter møte med Rekdal

Ute mot Strømsgodset.

(Dagbladet): Vålerenga-kaptein Christian Grindheim (32) er vraket til søndagens kamp mot Strømsgodset. Etter det Dagbladet forstår, skjer vrakingen etter at Grindheim hadde et møte med trener Kjetil Rekdal (47) i går.

Treneren skal være misfornøyd med kapteinen, og har gitt ham fri fram til mandag. Da skal partene ta opp tråden igjen. Inn for Grindheim kommer unggutten Herman Stengel (20).

- Det har hele tida ligget i kortene at Herman skal erstatte Christian. Det kan hende at tida er inne nå, sier Rekdal til Dagbladet.

Rykter Rykter rundt Oslo-klubben forteller at Grindheim allerede er løst fra kontrakten. Det avviser Rekdal på det mest bestemte. Men etter det Dagbladet forstår, var møtet i går et resultat av misnøye med veteranen over lengre tid.

Heller ikke Kjetil Wæhler eller Ghayas Zahid spiller mot Strømsgodset. Begge har karantene for gule kort. Moa, Daniel Fredheim Holm og Enar Jääger er ute med skader.

- Jeg håper det kan slå positivt ut, at det unge laget vi stiller med har den energien et fotballag trenger. Vi har ti poeng på elleve kamper, og det er selvfølgelig ikke bra nok. Nå prøver vi å gjøre alt for å rette på dette, sier Rekdal til Dagbladet.

- Helt feil - Noen hevder at Grindheim har fått sparken?

- At noen sier han har fått sparken er helt feil, svarer Rekdal.

En tung start på sesongen toppet seg med 0-1-tapet for Haugesund 16. mai. Oslo-laget ligger på 12. plass med tre seirer, én uavgjort og sju tap.

Ulmer Etter det Dagbladet forstår, har vrakingen av Grindheim ikke noe med utenomsportslige ting å gjøre. Men manglende resultater skal ha fått det til å ulme, også i spillergruppa.

Nå svarer Rekdal med å ta ut spilleren som kom fra F.C. København i 2013, og som har 54 landskamper og to mål.

Eksperter rundt Vålerenga mener det er sannsynlig at Grindheim forsvinner i neste overgangsvindu.

Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.