Drama i Vålerenga: Grindheim vraket etter møte med Rekdal

Ute mot Strømsgodset.

UTE MOT STRØMSGODSET:  Christian Grindheim. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
UTE MOT STRØMSGODSET: Christian Grindheim. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Vålerenga-kaptein Christian Grindheim (32) er vraket til søndagens kamp mot Strømsgodset. Etter det Dagbladet forstår, skjer vrakingen etter at Grindheim hadde et møte med trener Kjetil Rekdal (47) i går.

Treneren skal være misfornøyd med kapteinen, og har gitt ham fri fram til mandag. Da skal partene ta opp tråden igjen. Inn for Grindheim kommer unggutten Herman Stengel (20).

- Det har hele tida ligget i kortene at Herman skal erstatte Christian. Det kan hende at tida er inne nå, sier Rekdal til Dagbladet.

Rykter Rykter rundt Oslo-klubben forteller at Grindheim allerede er løst fra kontrakten. Det avviser Rekdal på det mest bestemte. Men etter det Dagbladet forstår, var møtet i går et resultat av misnøye med veteranen over lengre tid.

Heller ikke Kjetil Wæhler eller Ghayas Zahid spiller mot Strømsgodset. Begge har karantene for gule kort. Moa, Daniel Fredheim Holm og Enar Jääger er ute med skader.

- Jeg håper det kan slå positivt ut, at det unge laget vi stiller med har den energien et fotballag trenger. Vi har ti poeng på elleve kamper, og det er selvfølgelig ikke bra nok. Nå prøver vi å gjøre alt for å rette på dette, sier Rekdal til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer