KOLLAPSET: Australske Jason Day sendte sjokkbølger rundt greenen da han kollapset på det siste hullet under annen dag av US Open i golf fredag kveld.

Day var en av favorittene til å vinne, men da han havnet på ryggen med den ene hånden skjermende over hodet så det verre ut. Det som først virket som et ankelproblem, ble sagt å være et illebefinnende. Foto: Harry How/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
KOLLAPSET: Australske Jason Day sendte sjokkbølger rundt greenen da han kollapset på det siste hullet under annen dag av US Open i golf fredag kveld. Day var en av favorittene til å vinne, men da han havnet på ryggen med den ene hånden skjermende over hodet så det verre ut. Det som først virket som et ankelproblem, ble sagt å være et illebefinnende. Foto: Harry How/Getty Images/AFP/NTB ScanpixVis mer

Dramatikk i US Open da en av favorittene kollapset

Australske Jason Day sendte sjokkbølger rundt greenen.

Australske Jason Day sendte sjokkbølger rundt greenen da han kollapset på det siste hullet under annen dag av US Open i golf fredag kveld.

Day var en av favorittene til å vinne, men da han havnet på ryggen med den ene hånden skjermende over hodet så det verre ut. Det som først virket som et ankelproblem, ble sagt å være et illebefinnende.

Caddien kom løpende til og hjalp ham på føttene igjen, og det medisinske apparatet ga Day lov til å fullføre runden. Det gjorde han til 70 slag som var rundens par, før han igjen gikk ned på kne og måtte hjelpes av banen.

(NTB)