Dramatisk beskjed

- La dette være en påminnelse om å sjekke seg.

LEGEBESØK: Paige Sprianac fikk en overraskende beskjed etter et legebesøk. Foto: NTB
LEGEBESØK: Paige Sprianac fikk en overraskende beskjed etter et legebesøk. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Paige Sprianac (29) har i mange år promotert golf i sine sosiale medier. Den amerikanske 29-åringen fikk status som profesjonell golfspiller tilbake i desember 2015, men valgte å legge golfkøllene på hylla året etter.

Amerikaneren fikk med seg èn seier som proff, og har i seinere tid figurert som golfekspert og golfinstruktør. Hun har også prydet flere forsider av motemagasiner, der hun ikke har vært fremmed for å vise hud.

Hun har tidligere vært åpen om at hun har vært usikker på egen kropp.

- Hovedsakelig har jeg et mannlig publikum, og det er tema som menn ikke diskuterer ofte, så jeg ønsket virkelig å bruke det som en mulighet for dem til å snakke fritt med meg om noe de kan være usikre på eller ukomfortable med, sa hun.

UTROLIG: Jubelen står i taket etter Paige Spiranacs elleville slag. Video: Rødt Kort. Vis mer

Sprianac er svært aktiv på Instagram, der hun titt og ofte legger ut lettkledde bilder og videoer fra golfbanen. Den seineste tida har hun ikke vært like «triggerhappy» på publiseringsknappen.

I en Instagram-story forteller hun årsaken bak stillheten på bildedelingstjeneste.

FORKLARER: Den tidligere golfspilleren forklarte om den dramatiske beskjeden på en Instagram-story. Foto: Instagram / _Paige.renee
FORKLARER: Den tidligere golfspilleren forklarte om den dramatiske beskjeden på en Instagram-story. Foto: Instagram / _Paige.renee Vis mer

Etter et legebesøk fikk hun vite at det hadde blitt funnet en kul i brystet hennes.

- Legene tok en biopsi (en prosedyre der en bit av vevet fjernes fra kroppen for å bli grundig undersøkt). Den var heldigvis negativ, noe jeg er veldig takknemmlig for, skriver hun til sine 3,7 millioner følgere.

Avslutningsvis legger hun ved en påminnelse til sine følgere.

- La dette være en påminnelse om å sjekke seg. Du vet aldri hva folk går gjennom bak lukkede dører. Å vise omtanke er veldig viktig, skriver hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer