Dramatisk Celtic-opphenting

Scoret to ganger i sluttminuttene.

Celtic var på vei ut av den skotske FA-cupen, men vendte tap til seier med to mål på de to siste minuttene mot Inverness.

Hjemmelaget tok ledelsen ved Graham Bayne i det 18. minutt og beholdt den helt til kampens nest siste minutt. Da nikket Steven Pressley inn utligningen, og før Inverness hadde summet seg knallet Kenny Miller inn 2-1-målet som sendte Celtic til semifinale.

Inverness har slått ut Celtic av cupen to ganger på like mange forsøk de siste sju årene, og så ut til å skulle gjøre det for tredje gang på rad.

Bayne trodde han hadde gjort 2-0 etter en snau halvtime, men målet ble annullert for offside. Shunsuke Nakamura traff tverrliggeren tidlig i annen omgang, men det var det nærmeste Celtic kom inntil den dramatiske avslutningen.

(NTB)

MATCHVINNER: Kenny Miller fullbyrdet Celtics fantastiske opphenting, da de snudde 0-1 til 2-1 mot Inverness i løpet av de siste to minuttene. Foto: AP
MATCHVINNER: Kenny Miller fullbyrdet Celtics fantastiske opphenting, da de snudde 0-1 til 2-1 mot Inverness i løpet av de siste to minuttene. Foto: AP Vis mer