Nadal til US Open-semifinale

Dramatisk da Nadal tok seg videre til semifinale

Rafael Nadal fikk ingen enkel kamp mot østerrikske Dominic Thiem.

TIL SEMIFINALE: Rafael Nadal tok seg videre til semifinalen etter en dramatisk kamp mot Dominic Thiem. Her fra da han vant US Open i fjor. FOTO: AFP PHOTO / Jewel SAMAD
TIL SEMIFINALE: Rafael Nadal tok seg videre til semifinalen etter en dramatisk kamp mot Dominic Thiem. Her fra da han vant US Open i fjor. FOTO: AFP PHOTO / Jewel SAMAD Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Regjerende US Open-mester Rafael Nadal er klar for nok en semifinale etter at han slo østerrikske Dominic Thiem 3-2 i en tett og dramatisk kvartfinale.

Kampen endte 0-6, 6-4, 7-5, 6-7 (4-7), 7-6 (7-5).

Tirsdagens oppgjør ble av det særdeles spennende og langdryge slaget. Etter nesten fem timer med spill takket de utmattede spillerne hverandre for kampen. Da hadde tirsdag for lengst blitt til onsdag i New York. Klokken viste 02.04 lokal tid.

Nadal sto igjen som seierherre etter den lengste kampen han noensinne har spilt i US Open.

– Det var en fantastisk kamp. Forholdene var tøffe. For meg ble det en tung start, og i andre sett forsøkte jeg å overleve i kampen. Deretter fortsatte jeg bare. Jeg er lei meg på Dominics vegne. Han er en god venn, en fantastisk person, og jeg ønsker han alt godt, sa Nadal etter seieren.

Sjokkstart

Noen timer tidligere var det imidlertid lite som tyder på at kampen ville bli spesielt lang. Thiem sjokkerte Nadal fra start og tok det første settet 6-0 i utklassingsstil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer