Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dramatisk debut for Luxemburgo

Real vant den seks minutter og 40 sekunder lange kampen.

Onsdag spilte storklubben ferdig kampen mot Real Sociedad som 12. desember ble avbrutt i det 87. minutt grunnet en bombetrussel fra den baskiske separatistorganisasjonen ETA.

De gjenstående to minutter og 40 sekunder av ordinær tid, samt fire tilleggsminutter, ble spilt på Estadio Bernabeu foran 22.000 tilskuere som hadde sluppet gratis inn.

Real Sociedad prøvde å forsvare 1-1-resultatet laget hadde da den første kampen ble avbrutt, men greide det ikke. Real Madrid gikk aggressivt til verks, og etter to minutter ble Ronaldo hindret ulovlig i feltet av Aitor Labaka. Zidane scoret kontrollert på straffesparket.

Real Sociedad kastet seg i angrep i håp om en utligning, men hjemmefansen trengte ikke å vente lenge på sluttsignalet.

- Det var en rar opplevelse, men vi kjempet hardt for målet og fortjente å vinne, sa David Beckham etter den korte kampen.

- Dette var en vidunderlig start for meg. Jeg håper at det blir en ny start for laget også, sa Luxemburgo. Brasilianeren ble hentet inn i juleferien.

Real Madrid avanserte til tredjeplass, med like mange poeng som toeren Valencia, men er ti poeng bak serieleder Barcelona.

(©NTB)

SCORET PÅ STRAFFE: Zidane ga sin nye trener en drømmestart. Real Sociedads keeper Riesgo fortviler.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media