Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dramatisk i Portugal: Konkurrenten måtte flykte fra brennende bil

Mikkelsen kjørte inn til en 4. plass.

PÅ FJERDEPLASS: Andreas Mikkelsen manøvrerte seg fint gjennom løypa i Portugal. Foto: Scanpix
PÅ FJERDEPLASS: Andreas Mikkelsen manøvrerte seg fint gjennom løypa i Portugal. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Andreas Mikkelsen har kjørt bra i Rally Portugal og ligger på fjerdeplass etter annen etappe, men det ble dramatisk da Hayden Paddon måtte flykte fra bilen da den begynte å brenne.

26-åringen har fulgt sin egen plan til punkt og prikke på annen dag av VM-runden i Portugal.

- Det har vært en ålreit dag. Jeg har hatt en fin progresjon gjennom dagen, og føler at vi har funnet en fin rytme i kjøringen før morgendagen, sa Mikkelsen.

Rallykjøreren er 52 sekunder bak lederen Kris Meeke. Opp til Sebastien Ogier skiller det 20 sekunder, mens Dani Sordo på tredjeplass har et forsprang på 15 sekunder.

- Vi må nok opp enda et hakk hvis skal være med å fighte om pallen. Det har vi lyst til og er klare for å gjøre, sa Mikkelsen.

Østberg sliter med giret Mikkelsen har ikke vunnet noen av fartsprøvene enda. Meeke har dominert og vunnet fem av ni fartsprøver. Nordmannen var derimot svært nære på de to siste. På den åttende fartsprøven, skilte det bare tre tideler til seieren.

Mads Østberg har ikke kjørt like bra som landsmannen. 28-åringen ligger på sjuendeplass og er ett minutt og 47 sekunder bak Meeke. Marius Aasen er nummer 19, over seks minutter bak. Noen av grunnen er en trøblete gir.

- Det ønsker jeg verken å fokusere på eller snakke om akkurat nå. Nå konsentrerer jeg meg om det jeg kan gjøre noe med, så skal jeg heller love å kommentere det spørsmålet når løpet er ferdig, sa Østberg.

Bil i brann For Paddon fra New Zealand ble det en dramatisk dag. 27-åringen krasjet og landet på hode med bilen. Da begynte den å brenne, og Paddon måtte flykte fra et overtent kjøretøy.

- Uheldigvis kjørte vi i et stort hull i veien, og bilen rullet av veien. Varmen fra bilen satt så buskene rundt i brann, og det ødela bilen totalt, sa Paddon.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!