Klubben i Mitt Hjerte 2017

Dramatisk innspurt: Vinner RBK til slutt?

Bare få stemmer skiller topplagene i Klubben i Mitt Hjerte 2017.

SISTE SJANSE: Stemmelokalet stenger kl.12.00 i morgen fredag. Nå haster det for å vinne med din favorittklubb.
SISTE SJANSE: Stemmelokalet stenger kl.12.00 i morgen fredag. Nå haster det for å vinne med din favorittklubb. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

I SNART TO UKER har de to trønderske breddeklubbene Charlottenlund Sportsklubb og Utleira Idrettslag vært i teten i årets konkurranse, men nå er de truet av storebror:

  • Bare på det siste døgnet har mektige Rosenborg Blallklub fra en håpløs posisjon bak i køen klatret opp blant de ti beste sammenlagt.

I kveld spiller RBK hjemme mot sterke spanjoler i Europacupen og kombinerer Lerkendal-publikummet fotballfesten med stemmegivning på Klubben i mitt hjerte, kan det gi en thrilleravslutning også utenfor banen for Norges beste fotballag.

TOPP IGJEN? Ny storkveld på Lerkendal. Gir det seier også i Klubben i Mitt Hjerte? FOTO: Ole Martin Wold / NTB scanpix
TOPP IGJEN? Ny storkveld på Lerkendal. Gir det seier også i Klubben i Mitt Hjerte? FOTO: Ole Martin Wold / NTB scanpix Vis mer

Der er det altså spennende fra før. Årets sterkeste navn bak tetduoen er Ranheim IL og Konnerud. Begge er faktisk vinnerkandidater totalt om de satser maks inn mot stemmeslutt klolla 12.00 i morgen.

DER er også alle vinnerkandidater om de har klart 50 stemmer i løpet av et døgn. Etter at stemmelokalet på klubbenimitthjerte.no stenger, blir det ekstratrekning om 50 000 kroner.

Hver klubb som har klart dette kravet får ett lodd for hver dag med 50 stemmer. Det betyr at noen flittigere har maksimalt 10 lodd i bollen når vi trekker vinner fredag formiddag.

Blant de ivrigste finner du navn som Raufoss, Fana IL, Ishockeyklubben Stavanger, Alta IL, Polunia Oslo volleyballklubb, Sportsklubben Høken, Sjetne IL, Vålerenga Amerikansk Fotball, Kristiansund Ballklubb, Sportsklubben Trygg Lade og Nedre Romerike Cheerleaders. Her er mer enn 4000 klubber fra hele Norge i aksjon. Følg med på dagbladet.no for å se om din klubb vinner.

I DAG er det dessuten allerede blitt 10 000 kroner til Forus og Gausel Idrettslag, Valldal IL og Utleira IL. Det er andre gangen gjengen fra Utleira har flaks og stikker av med dagspremien. Det kan også din klubb klare om dere samler 50 stemmer før klokka 09.00 i morgen.

Og så følger altså 50 000 kroner til totalvinneren og 50 000 kroner til den som blir trukket ut i ekstrakonkurransen rett etter klokka 12.00 i morgen.

Stem flittig her: www.klubbenimitthjerte.no!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer