Dramatisk mesterliga-start for Byåsen

Med fredagskveldens nødlanding i Stockholm fikk Byåsen en svært dramatisk start på årets mesterliga-spill. I dag fortsatte dramatikken på parketten, men Byåsen kunne til slutt juble etter 23-22-seier.

- Det var jevnt og tett hele veien, men jentene leverte en imponerende innsats. Det var tydelig at de hadde klart å legge opplevelsen fra reisen og den dårlige oppladningen bak seg, forteller presstalsmann Arne Hoel i Byåsen.

Det kokte voldsomt i Sportspalasset i Zaporosje mot slutten av oppgjøret. Silje Bolset sendte Byåsen i ledelsen med 23-21 seks minutter før slutt. Gjestene klarte ikke score ytterligere, men sikret seieren takket være Anette Skottvoll som reddet et straffekast på stillingen 23-22.

Byåsen fikk en fæl start på søndagens kamp. Mia Högdahl ødela en tommel i kampens første spilleminutt, og måtte se resten av oppgjøret fra innbytterbenken. Som om ikke det var nok raste hjemmelaget i fra til en 3-0-ledelse, men anført av Trine Haltvik viste Byåsen sin rutine og kjempet seg tilbake i kampen på 6-6 og senere pauseledelse 12-10. I andreomgang lå gjestene hele tiden hakket foran, selv om hjemmelaget oppildnet av over 2 500 tilskuere aldri ga opp.

(NTB)