USIKKER FRAMTID:  For Liverpools stjerneskudd Raheem Sterling. Foto: NTB Scanpix
USIKKER FRAMTID: For Liverpools stjerneskudd Raheem Sterling. Foto: NTB ScanpixVis mer

Dramatisk vending truer Sterlings LFC-framtid: - Det vil være et klart nederlag

Hevder Sterling har kommet med nye krav.

(Dagbladet): Det har lenge vært heftige forhandlinger mellom Liverpool og Raheem Sterlings agent. Allerede i desember sa spilleren nei til en kontrakt som nesten tredoblet lønna.

Lynvingens kontrakt med klubben går ut etter neste sesong, og flere klubber snuser på den engelske 20-åringen med jamaicanske aner.

Liverpool skal ifølge Daily Mail være villig til å strekke seg langt for å beholde Sterling.

Nye krav Men nå har Sterlings agent kommet med nye krav, skriver tabloidavisa. Sterling skal ikke være fornøyd med å blir brukt som vingback - og er ikke villig til å høre på nye forslag før han får en garanti om at framtida i klubben er som en offensiv spiller, skriver avisa.

Mirror følger opp med at Sterling vil ha garantier om Champions League, om at han skal være i en riktig klubb og ha en sentral rolle i det som blir den riktige klubben.

Til og med et rekordbud på 180 000 pund i uka (drøye to millioner) - skal ikke være aktuelt for øyeblikket.

Drøyer til sommeren - Det er typisk at det blir sånne spekulasjoner når forhandlingene drar ut, sier formann i Liverpools norske supporterklubb - Pål Christian Møller til Dagbladet.

Han fortsetter:

- Men det er klart at det har vært tilbud som ikke er blitt akseptert. Sterling forventer nok høyere lønn - de andre argumentene er spekulasjoner.

Formannen i den norske supporterklubben tror klubben vil strekke seg langt for å beholde spilleren:

- Sterling er en utrolig talentfull spiller. Han er en av de beste spillerne og har spilt seg inn på det engelske landslaget. Han har en enorm høy verdi, og det er ikke overraskende at andre lag snuser på ham. Liverpool vil nok strekke seg langt for å beholde ham. Det vil være et klart nederlag hvis han forlater klubben.

Sky Sports skriver i dag at Sterling ikke vil fortsette forhandlingene før sesongen er over - men at han skal være innstilt på å finne en løsning med Liverpool.

Møller tror partene må bli enige i sommer hvis Sterling skal ha en framtid i klubben:

- Liverpool vil ikke komme i en situasjon hvor de risikerer å få lite for en spiller fordi han har kort tid igjen av kontrakten igjen. Jeg tror han forsvinner hvis de ikke blir enige i sommer.