Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Dramatiske scener da Liverpool bare klarte uavgjort mot Blackburn

Kampen stoppet i åtte minutter etter hodesmell.

TOK TELLING: Martin Skrtel ble liggende i flere minutter og fikk behandling etter å ha landet stygt etter en hodeduell. Slovaken måtte byttes ut grunnet smellen han fikk. Foto: Reuters / Carl Recine
TOK TELLING: Martin Skrtel ble liggende i flere minutter og fikk behandling etter å ha landet stygt etter en hodeduell. Slovaken måtte byttes ut grunnet smellen han fikk. Foto: Reuters / Carl Recine Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Liverpool-Blackburn 0-0 (0-0)

(Dagbladet): Storfavoritt Liverpool fikk store problemer mot Championship-klubben Blackburn i FA-cupens kvartfinale.

Premier Leagues formlag var tamme og skapte få sjanser, og det ebbet ut med 0-0 på Anfield.

- All respekt til Blackburns spillere. De har fortjent en omkamp. Liverpool gjorde ikke nok for å produsere gode muligheter, konstaterte Uwe Rösler i TV 2s studio.

Likevel var det dramatiske scener tidlig i oppgjøret.

Etter to minutter deiset Martin Skrtel i bakken og slo hodet etter en duell.

Han måtte få behandling i åtte minutter før han ble båret av banen. Slovakeren ga tommel opp til publikum på vei ut. Kolo Touré kom inn for 30-åringen.

- Det så ekkelt ut. Han er ikke en som går ned lett, og han var skuffet over å måtte forlate banen. Men han er fin og vil være klar til neste kamp. Vi lyttet til ekspertene som sa at han skulle vært byttet ut, sier Rodgers til BBC.

Det var i pausen speaker på Anfield George Septhon at det gikk bra med Skrtel, ifølge Liverpool-journalist Andy Kelly. Publikum svarte med å applaudere.

- Spillerne var fantastiske. Mengden løp og kilometer vi la ned var en stor prestasjon. Vi fullførte kampplanen til punkt og prikke, sa Blackburn-manager Gary Bowyer til BT Sport etter kampen.

Få muligheter Fra et sportslig synspunkt var det en jevnspilt åpning på kampen. Liverpool hadde ballen mest, men hjemmelaget slet med å produsere store sjanser det første kvarteret.

Etter 20 minutter ropte hjemmefansen og Lallana på straffespark da den offensive midtbanespilleren ble felt i bortelagets sekstenmeter.

- Lallana er først på ballen, altså er Liverpool snytt for et straffespark, konkluderte TV 2s kommentator Jørgen Klem.

Etter halvtimen skapte Blackburn kampens foreløpig største sjanse der de rullet fint opp, men Craig Conway skjøt over fra 13 meter.

Like etter satte Kolo Touré ballen i mål etter et frispark, men han ble korrekt avvinket for offside.

Minst åtte minutter ble lagt til grunnet Skrtels skade, men ingen av lagene produserte målsjanser på overtid, og stillingen var 0-0 til pause.

Sterke gjester Blackburn dominerte de første minuttene av den andre omgangen og skapte en stor mulighet på corner. Midtstopper Alex Baptiste fikk headet upresset fra fem meter, men Simon Mignolet kastet seg og reddet avslutningen.

Liverpool ropte igjen på straffespark da Sturridge gikk i bakken etter 56 minutter, men protestene ble ikke hørt.

Hjemmelaget tok over banespillet, og Touré var farlig frampå da han headet et fint slått frispark fra Coutinho i stolpen etter at timen var spilt.

Hjemmelaget koblet et visst grep om kampen, men foruten Tourés heading var forsøkene spede.

Dermed må lagene gjøre opp på Ewood Park om den ettertraktede billetten til en semifinalekamp.

Lørdag sikret Aston Villa seg plass i én av semifinalene med 2-0-seieren mot rivalen West Bromwich.

Reading og Bradford må spille omkamp om en semifinalebillett, mens Manchester United og Arsenal møtes på mandag. Semifinalene spilles 18. og 19. april.

NÆR EN SKRELL: Simon Mignolet leverte en kjemperedning i den andre omgangen og nektet midtstopper Alex Baptiste scoring. Foto: AP Photo/Jon Super
NÆR EN SKRELL: Simon Mignolet leverte en kjemperedning i den andre omgangen og nektet midtstopper Alex Baptiste scoring. Foto: AP Photo/Jon Super Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!