Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Drammen har våknet

Strømsgodset i tetstrid i to klasser.

MEST POPULÆRE I NORGE?  Strømsgodset kan plutselig vinne to klasser i årets Klubben i mitt hjerte. FOTO: Vegard Grøtt / NTB scanpix.
MEST POPULÆRE I NORGE? Strømsgodset kan plutselig vinne to klasser i årets Klubben i mitt hjerte. FOTO: Vegard Grøtt / NTB scanpix. Vis mer

DRAMMENS-FOLKET har våknet av gleden og stemmer nå Strømsgodset rett inn i tetstriden i to klasser i Klubben i mitt hjerte. Det kan bety dobbeltseier til Norges beste fotballag.

Som flere av de store fotballklubbene har drammenserne valgt å organisere seg i et eget elitelag kalt Strømsgodset Toppfotball. De slåss om seieren i klassen for spesialidrettslag under 500 medlemmer med blant andre Sarpsborg 08, Larvik Håndball, Vålerenga Ishockey og Narvik Ishockey.

I tillegg gjør breddeforeningen Strømsgodset IF det svært bra i den store klassen for fleridrettslag over 500 medlemmer. Her er det konkurrenter som Start og Charlottenlund som også har mobilisert flott gjennom gårsdagen, sammen med alltid ivrige Sjetne.

BLANT de andre store fotballklubbene overrasker Bodø/Glimt og Molde. Glimt står igjen som Nord-Norges beste lag etter opprykksesongen og utklasser foreløpig også Tromsø IL i Klubben i mitt hjerte.

Nettopp den entusiasmen er faktisk et viktig tegn på endring i den nordnorske fotballen. I løpet av sin 10-årige historie har Klubben i mitt hjerte flere ganger vist seg å ta temperaturen på utviklingen blant klubbene. De lagene som jobber best med idretten sin, klarer også gjerne å mobilisere medlemmene til å stemme.

Fjorårsvinner Forus&Gausel er et godt eksempel på det. Denne svært veldrevne Rogalandsklubben er en av de hardeste utfordrerne for Strømsgodset i forsøket på å ta to klasseseire, men foreløpig er det altså Drammen som mobiliserer best.

DU kan stemme i Klubben i mitt hjerte helt fram til fredag 22.november kl.12. Stemmelokalet finner du her på Dagbladet.no under db.no/klubben/stem.