Drammen sjanseløse mot Kiel

Men Stegavik herjet.

Drammen var sjanseløs mot den tyske overmakten og måtte reise hjem med 28-40-tap mot Kiel i mesterligaen håndball onsdag.

Drammens playmaker Steffen Stegavik var tilbake og er på vei mot toppform etter fingerbruddet.

I kampen mot Kiel viste han gang på gang hva som bor i ham med lynraske finter og frekke gjennombrudd. Ikke alle avslutningene hans lurte Kiel-keeper Thierry Omeyer, men han ble Drammens toppscorer med åtte mål.

Det unge DHK-lag hadde som ventet ingen sjanse mot det tyske mesterlaget som i sin forrige kamp slo Barcelona på bortebane, men i perioder spilte Drammen veldig godt og bød tyskerne på god motstand.

Først etter rundt 20 minutters spill greide Kiel å riste av seg Drammen, med fire måls forsprang. Ved pause sto det 18-13.

Kiel måtte greie seg uten sin skulderskadde storscorer Nicola Karabatic, i tillegg til langtidsskadde Børge Lund. Marcus Ahlm førte an onsdag med åtte mål.

Kiel er lederlaget i gruppa med seier i alle fire kamper så langt, mens DHK ligger på bunn uten poeng. Neste kamp i mesterligaen for Drammen bortekamp mot Barcelona søndag 16. november. I siste runde kommer makedonske Metalurg Skopje til Drammenshallen i det som kan bli en direkte duell om tredjeplassen som gir spill i cupvinnercupen.

(NTB)

ET LYSPUNKT:  Steffen Stegavik ble Drammens toppscorer med åtte mål. Foto: SCANPIX
ET LYSPUNKT: Steffen Stegavik ble Drammens toppscorer med åtte mål. Foto: SCANPIX Vis mer