Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Drammen utklasset på hjemmebane

DRAMMEN (NTB): Drammen gikk på et sviende nimålstap i dagens hjemmekamp mot sveitsiske Pfadi Winterthur i mesterligaen i håndball. - Drammen manglet skuddkraft og er ikke av god, gammel klasse. Dette ble lett for oss, sa en fornøyd Pfadi-trener Morten Schønfeldt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Drammen spilte brukbart i forsvar, men klarte likevel ikke å stå imot de hyppige sveitsiske angrepene. I angrep var savnet av skytterkongen Svein Erik Bjerkrheim svært merkbart. Hjemmelagets manglende skuddstyrke ble lett avslørt av gjestenes flate forsvar.

Etter femmålsledelse ved pause ble andre omgang en lett gjennomkjøring for Pfadi Winterthur-spillerne. Med seier 26-17 er klubben i praksis klar for kvartfinalen i mesterligaen, og etter søndagens maktdemonstrasjon er utvilsomt sveitserne en av vinnerkandidatene.

- Det ble lett for oss, vi kunne tillate oss å spare på kruttet. Det meste stemte for oss i angrep, og i forsvar var vi sjelden truet, sa det sveitsiske lagets norske trener, tidligere toppspiller Morten Scønfeldt til NTB.

- Vi spilte flatt i forsvar, noe vi sjelden gjør. Men ettersom Drammen manglet Bjerkrheim, visste jeg at vi ville lykkes hvis vi la opp til en flat mur på streken, fortsatte Schønfeldt.

I hjemmekampen brukte sveitserne motsatt «medisin». Da ledet det Norske laget overraskende med fire mål, før Schønfeldt la om til offensivt forsvar og vant siste del av kampen med ti mål.

- Vi er rett og slett et bedre lag, som kan holde nivået gjennom en hel kamp. Drammen er i øyeblikket for ustabile og forutsigbare til å henge med på dette nivået, mente Schønfeldt.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!