Drammen videre

Drammen gjorde ikke skam på slagordet om at «forsvar er det beste angrep» og er klar for kvartfinalen i EHF-cupen i håndball.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Med landslagstrener Gunnar Pettersen som vikar på trenerbenken ble det 29-21 over greske Doukas School på hjemmebane i 4. runde i EHF-cupen. Dermed ble det 47-44 sammenlagt - og kvartfinale.

- Jeg er mest imponert over det etablerte forsvarsspillet. Det var glimrende hele veien. Det gjorde at Drammen fikk mange gode kontringsmuligheter, sier Pettersen til NTB. Han vikarierte som laglederansvarlig i Karl Erik Bøhns fravær.

Drammen ledet 13-9 ved pause, men ledelsen ble etter hvert redusert til to mål før hjemmelaget fikk spillet til å gli igjen. Blant annet var vingspiller Marius Riise i slag og ble Drammens toppscorer med åtte mål.

Svein Erik Bjerkrheim skal opereres nå, men blir forhåpentlig klar igjen til kvartfinalen.

- Nå venter tøffere motstand. Skal Drammen komme seg videre, er de avhengig av at alle de etablerte spillerne er på plass, tror Gunnar Pettersen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer