- Drapstruer Beckham

Henning Bergs lagkamerat Tugay advarer David Beckham mot å spille returkampen i Tyrkia.

Blackburns midtbanespiller skal ha havnet i heftige krangler med Beckham og Rio Ferdinand under EM-kvalifiseringskampen England vant 2-0 onsdag kveld.

Ifølge Daily Mirror sier tyrkeren at de to Manchester United-spillere bør holde seg hjemme når resten av England-laget reise til Tyrkia 11. oktober.

- Når Beckham og Ferdinand kommer til Istanbul skal de dø. Du kan ikke tenke deg det fæle som skal skje med dem, sier Tugay ifølge avisa.

Det er ikke kjent når han skal ha kommet med drapstruslene, men ifølge en ikke navngitt England-spiller skal også flere andre tyrkiske spillere gitt klare beskjeder til engelskmennene på banen.

- De var helt ute av kontroll. De kom med flere trusler, som de sa var løfter.

Tugay avviser via Blackburn-sjef Greame Souness at han har drapstruet Beckham.

- Jeg har snakket med spilleren, og han sier at han ikke sa noe slikt til David Beckham eller andre spillere. Jeg tror på ham, sier Souness.

Sammen med Alpay og Bulent skal Tugay fysisk ha gått til angrep på Ferdinand, Beckham og Gary Neville i spillertunnellen etter kampen. Også en England-supporter og flere i Englands støtteapperat skal ha deltatt i klammeriet.

Hvis det blir bråk mellom engelskmenn og tyrkere i Istanbul er det ikke første gang. To Leeds-fans mistet livet før en Uefacupkamp i byen for to år siden.

England skal spille på Galatasarays stadion Ali Sami Yen i retuern. Der bærer supporterne med seg bannere med følgende beskjed: «Velkommen til helvete».

Uefa sa i går at de skal etterforske hva som skjedde i tunnellen etter kampslutt.

(Dagbladet.no)

<B>TRUER UNITED-SPILLERE:</B> Blackburns Tugay skal ha kommet med sterke trusler mot Juan Verons lagkamerater i Manchester United.