Drapstruet før lokaloppgjør

To vakter beskyttet Magne Hoseth under kampen mot Aalesund.

Molde-spilleren fikk et trusselbrev i postkassa et knapt døgn før møtet med Aalesund lørdag, skriver Sunnmørsposten.

- En stund var det aktuelt å bli hjemme. Men jeg bestemte meg for at jeg ikke ville at dette skulle knekke meg. Men jeg må innrømme at det var spesielt å være på Kråmyra, sier Hoseth til avisa.

Hoseth innrømmer at han ble skjelven av truslene. Og under kampen ble han fulgt av to vakter. Molde-trener Odd Berg forteller at han brukte mye tid på å berolige Hoseth på veien til kampen.

Bakgrunnen for supporterraseriet mot Molde-spilleren er hans uttalelser om sunnmøringer. Hoseth sa før helga at han aldri har likt dem.

Nå sier spilleren at han ikke mente det bokstavelig.

Hoseth vil ikke anmelde drapstrusselen, han tror personen bak brevet leverte trusselen i sinne.

Nå lover Molde-spilleren å dempe ordkrigen mot andre lags supportere, slik at han unngår tilsvarende ubehageligheter seinere.

- Jeg skal være den samme, men i framtiden må jeg kanskje ikke ta i så hardt når jeg ser hvordan det kan misoppfattes, sier han.

Morten Johan Henriksen, talsmann for Aalesunds supporterklubb Stormen, sier til avisa at de tar avstand fra alle trusler mot spillere fra andre klubber.

Stormen vil eksludere egne tilhengere hvis det viser seg at medlemmer sto bak truslene mot Hoseth.

- Vi beklager dette overfor Magne Hoseth, uansett om det er en av våre medlemmer eller ikke. Dette er horribelt, sier Henriksen til Dagbladet.no i formiddag.

SKJELVEN:</B> Magne Hoseth var redd for at noe skulle skje under møtet med Aalesund lørdag.