Drapstrusler og nedskalling i 7. divisjon

Hetlevik 2 mot Djerv 2 ble en fotballkamp litt utenom det vanlige. Etter at en spiller ble truet og jaget hjem, fotballformannen skallet ned og publikum truet med voldtekt er saken nå anmeldt til politiet.

- Dette får konsekvenser for noen av spillerne, sier leder for hovedstyret i Djerv, Tore Andersen til NRK.

I siste spilleminutt av 7. divisjonskampen brøt det ut fullt kaos på banen. Etter kampen ble lederen for Hetlevik idrettslag skallet ned av en Djerv-spiller og truet med halshugging. En yngre Hetlevik-spiller valgte å løpe hjem da han følte seg truet.

Også publikum fikk gjennomgå. Jenter helt nede i 11-årsalderen fikk ufine sexkommentarer, mens flere Djerv-spillere også skal ha kommet med trusler om voldtekt av tilskuerne.

Det hele var faktisk så alvorlig at politiet kom hastende til fotballstadion med blålys. Nå er saken anmeldt til politiet, og fotballklubbene må også rapportere det som skjedde til fotballkretsen.

- Vi har levert en fullstendig rapport til Hordaland fotballkrets og anmeldt noen forhold til politiet. Utover det har vi ingen kommentar, sier sportslig leder i Hetlevik IL, Nils Kristian Flatøy.

(.NTB)