Olivia Dunne

Drastisk grep

Turnfenomenet Olivia Dunne har sett seg nødt til å ta nye grep for å sikre eget privatliv.

POPULÆR: Turneren Olivia Dunne har flere millioner av følgere på sosiale medier. Foto: AP Photo/Chris Pizzello.
POPULÆR: Turneren Olivia Dunne har flere millioner av følgere på sosiale medier. Foto: AP Photo/Chris Pizzello. Vis mer
Publisert

Den amerikanske turneren Olivia Dunne har de siste åra tatt internett med storm og har flere millioner av følgere i sine sosiale medier. På Instagram har 20-åringen over fire millioner følgere, mens hun på TikTok kryper sakte, men sikkert mot åtte millioner.

Men den voldsomme oppmerksomheten kommer med en pris.

På grunn av en stor følgerskare og svært stor interesse for turnfenomenet har hun nå tatt drastiske grep for å sikre sitt eget privatliv og sikkerhet, det skriver Sports Illustrated.

Collegestudenten begynner straks på sitt siste år på Louisiana State University, men det kommende året vil særlig én ting være annerledes for den populære turninfluenseren.

Dunne har nå sett seg nødt til ikke lenger å møte opp fysisk til sine timer fordi fansen ikke respekterer hennes privatliv og sikkerhet.

- Det har vært noen ubehagelige opplevelser i fortida og jeg vil bare være så forsiktig som mulig. Jeg vil ikke at folk skal kjenne hverdagen min og vite hvor jeg er, uttalte hun til Elle.

Under et friidrettsstevner overrasker den polske sprinteren Ewa Swoboda alle. Video: TVP Sport, Vis mer

Turnstjerna sikter til en spesiell episode i starten av 2023 hvor det oppsto kaotiske tilstander. Det skjedde fordi tusener av fans møtte opp for å få et glimt av Dunne.

Flere ganger ble konkurransen avbrutt som følge av at fans både ropte og hadde med bannere med beskjeder til 20-åringen.

Det førte til at universitetet ansatte sikkerhetsvakter, for å få orden på problemene.

20-åringen er med hennes over 13 millioner følgere den mest fulgte college-utøveren i USA, og ble millionær allerede som 18-åring.

Turnkonkurransene med Dunne representert har de siste årene fått særlig stor oppmerksomhet fra tenåringsgutter som ønsker å få en bit av fenomenet.

Innleggene hennes i sosiale medier har også ført til mye negative kommentarer rundt hvordan hun kler seg. Det har gjort at hun flere ganger har oppfordret fansen til å vise respekt.

Hennes neste forsøk på å få litt mer privatliv, og samtidig få gjennomført skolegangen, er altså at Dunne ikke lenger blir å se fysisk på universitetet.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer