Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Drept etter italiensk VM-jubel

To menn skutt i Thailand.

Thailandsk politi lette onsdag fremdeles etter en revolvermann som skjøt og drepte to fotballsupportere på en strandbar i ferieparadiset Pattaya mandag.

Ofrene, to thailendske menn på 30 og 41 år, uttrykte sin store glede over de italienske scoringene i lagets åpningskamp mot Ghana. Men en av de andre gjestene på spisestedet syntes de skrek i høyeste laget - og for det måtte de to bøte med livet.

Mannen satt ved et av nabobordene og ba de to om å dempe seg etter Italias første mål. Episoden endte i en høylytt diskusjon, hvorpå mannen trakk fram en pistol og skjøt dem rett ned. Begge døde momentant.

Politiet kjenner identiteten til gjerningsmannen, som flyktet av sted etter skyteepisoden. Han var onsdag fremdeles på frifot.

Thailand har aldri deltatt i noe VM-sluttspill, men interessen for mesterskapet er likevel stor. Millioner av seere, både fastboende og tilreisende, følger TV-sendingene med den største interesse - uten at det får slike tragiske utfall som på strandbaren i Pattaya.

(ANB)

JUBLET FOR MYE: De to mennene jublet da Italia vant mot Ghana, og ble skutt av en annen bargjest. Her feirer Andre Pirlo målet sitt i den samme kampen. Foto: AP
JUBLET FOR MYE: De to mennene jublet da Italia vant mot Ghana, og ble skutt av en annen bargjest. Her feirer Andre Pirlo målet sitt i den samme kampen. Foto: AP Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling