Michael Allen

Drept ved nattklubb

Den britiske rugby-profilen Michael Allen (32) ble brutalt stukket ned og drept natt til 1. mai.

DREPT: Rugbyspilleren Michael Allen. Foto: Politiet i Devon og Cornwall
DREPT: Rugbyspilleren Michael Allen. Foto: Politiet i Devon og Cornwall Vis mer
Publisert

Rugbyspiller Michael Allen ble knivstukket i nærheten av nattklubben Eclipse i Cornwall. Han døde kort tid etter av skadene han ble påført.

Sju andre ble innlagt på sykehus med stikkskader etter hendelsen - for to av de skadde et tilstanden alvorlig, skriver The Independent, Sky News og flere andre britiske medier.

Allen og de andre ble knivstukket da det brøt ut slagsmål i etterkant av en krangel utenfor nattklubben i småbyen Bodmin.

Politiet i Devon og Cornwall har arrestert en 24 år gammel mann, mistenkt for drap, drapsforsøk og forsettlig, grov vold. Politiet har startet bred etterforskning, ifølge The Independent.

Hedres

Nå strømmer hyllestene av Allen inn fra familie, venner og lagkamerater

- Mike var rett og slett en høyt elsket sønn, bror, nevø og onkel som elsket hundene sine. Familien hans ber respektfullt om privatliv nå, heter det i en uttalelse fra familien, gjengitt av The Guardian og flere andre medier.

Venner og lagkamerater framhever Allens godhet i sine hyllester på sosiale medier:

- Michael Allen var en fantastisk morsom person, en absolutt legende, med et hjerte av gull. Hvil i fred store mann, skriver én.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer