ENDRER PÅ LAGET: Martin Andresen - som her ennå ikke hadde gitt opp spillerkarrieren - ser ut til å endre på både formasjon og startoppstilling for første gang denne sesongen. Ut fra dagens trening kunne det se ut som at Moa og Kristofer Hæstad benkes mot Sandefjord i morgen.  Foto: ARNT E. FOLVIK / Dagbladet
ENDRER PÅ LAGET: Martin Andresen - som her ennå ikke hadde gitt opp spillerkarrieren - ser ut til å endre på både formasjon og startoppstilling for første gang denne sesongen. Ut fra dagens trening kunne det se ut som at Moa og Kristofer Hæstad benkes mot Sandefjord i morgen. Foto: ARNT E. FOLVIK / DagbladetVis mer

Drillet laget uten Moa og Doffen

Andresen gir trolig Sæternes sjansen.

||| VALLE (Dagbladet): Vålerenga-trener Martin Andresen har kjørt den samme elleveren fra start i alle de fem kampene så langt denne sesongen.

- Det har vært viktig å skape relasjoner og gjøre interne avtaler, forklarte Andresen til Dagbladet etter mandagens 2-1-seier over Molde - men varslet samtidig at det ville bli endringer til morgendagens kamp mot Sandefjord.

Ikke nødvendigvis fordi noen har spilt seg ut av laget, men for å få i gang de andre i stallen også.

På dagens trening i Valle kunne det se ut om Andresen endrer både på spillere og formasjon.

I en kort formasjonsseanse spilte 9 av de 11 som har startet kampene hittil på samme lag, mens Moa og Kristofer Hæstad spilte på «annetlaget».

Bengt Sæternes var inne i varmen som spydspiss med Morten Berre litt bak seg, og på høyre kant spilte Dawda Leigh.

- Det så ut i dag som jeg skulle spille, i hvert fall. Det er vel ikke helt bestemt, men det ser greit ut, sier Sæternes til Dagbladet.

- Har du vært utålmodig etter å få en kamp fra start?

- Ja, jeg er skadefri og frisk. Jeg håper formen er like solid som i fjor høst, men du blir litt usikker når det går lenge mellom hver gang du spiller 90 minutter, sier han.

Martin Andresen smiler hemmelighetsfullt på spørsmål om morgendagens startoppstilling.

- Du får se når du får laget en drøy time før kampstart. Det er noen som «kjenner litt», så vi får se om de blir klare eller ikke.

- Det ser ut som Doffen og Moa hviler?

- Det kan skje, sier Andresen.

• Vålerengas egen hjemmeside melder at Andreas Nordvik hviles og ikke blir med resten av laget til Sandefjord. Dermed er det duket for endringer også på venstrebacken, der Amin Nouri fort kan få sin første kamp for sesongen.

FÅR SJANSEN: Bengt Sæternes får sannsynligvis sin første kamp fra start. 
Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX
FÅR SJANSEN: Bengt Sæternes får sannsynligvis sin første kamp fra start. Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX Vis mer