Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Drillo»: - Heldig poeng

Hørt den før?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Ham-Kam var det klart beste laget på Briskeby, men må legge seg i kveld med kun et poeng under puta. Takket være egen ineffektivitet og udyktighet og Fredrikstads gullhår.

- Jeg er ikke fornøyd med kampen. Vi taper alt i lufta og det preger kampen en del, sier FFK-trener Egil «Drillo» Olsen til P4.

Og fotballprofessoren har rett. Ham-Kam gjorde som man ville; skapte sjanser og kjørte over FFK. Betalt fikk de også.

Allerede etter åtte minutter scoret Espen Olsen - i sin 100. kamp for «Kamma». Et frispark fra egen banehalvdel ble stusset videre og Olsen brukte tåa og tuppet inn ledermålet.

Eller: Fredrikstad tapte nok en duell og ble nådeløst straffet.

Det ble de imidlertid ikke i resten av kampen. Ham-Kam trykket på, men alt stoppet ved årets superkeeper Steinar Sørlie. Den nyslankede keeperhelten gjorde nok en solid kamp i FFK-buret.

Etter 64 minutter var det klart for årets pølse i lompe på Briskeby.

Martin Wiig lefset et innlegg, som plutselig ble en skuddlompe og endte i mål. Bak en forvirret Eddie Gustafsson, som ikke skjønte mer enn Briskbybanden, en forbannet Ståle Solbakken og en forvirret fotballprofessor.

LIVE STRONG: Martin Wiig løfter armen med det gule armbåndet til Lance Amrstrong etter å ha scoret. Armbåndet støtter kreftsaken under mottoet Live Strong Foto: Scanpix
LIVE STRONG: Martin Wiig løfter armen med det gule armbåndet til Lance Amrstrong etter å ha scoret. Armbåndet støtter kreftsaken under mottoet Live Strong Foto: Scanpix Vis mer

- Vi kommer bedre med i andre omgang og skaper litt. Og tar med oss et heldig poeng, konkluderer «Drillo».

Ikke første gang i år. Også mot Rosenborg på Lerkendal var det vel snakk om marginer i favør østfoldklubben.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!