Drillo: - Hoseth bør ha telefonen på seg

Scoret hattrick da Molde vant 8-1 mot Start.

HATTRICK-HOSETH: Magne Hoseth trengte bare åtte minutter på å score hattrick på Aker Stadion i det som var en fantastisk forestilling fra vertene Molde de første 45 minuttene.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX
HATTRICK-HOSETH: Magne Hoseth trengte bare åtte minutter på å score hattrick på Aker Stadion i det som var en fantastisk forestilling fra vertene Molde de første 45 minuttene. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Molde - Start 8-1.

Egil «Drillo» Olsen fant ikke plass til en eneste Molde-spiller i landslagstroppen til kampen mot Skottland 12. august. Det var et uttak Molde-trener Kjell Jonevret skjønte lite av.

Likevel hadde landslagssjefen funnet veien til Aker Stadion for å ta spillere som Magne Hoseth, Knut Olav Rindarøy og Vegard Forren nærmere i øyesyn.Særlig førstnevnte ga Drillo svar på tiltale med sitt hovmesterblikk og kliniske avslutninger. Åtte minutter var alt den tidligere landslagsspilleren trengte på å notere seg for et vaskeekte hattrick i en Molde-omgang som vitnet om at det finnes kvalitet i Tippeligaen på tross av en helsvart uke for norske aktører i kontinentale cuper.

Vertene viste seg som temposterke, pasningssterke og ikke minst stinne av selvtillit fra første spark på ballen.

- Førsteomgangen er sikkert den beste omgangen vi har gjort. Det er sikkert den beste kampen også, men førsteomgangen er nærmest prikkfri. Både offensivt og defensivt. Vi bryter der vi skal bryte. Vi er presise i overgangene. Da gjør vi alt riktig, sier Hoset til TV 2 Sporten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer