Drillo: - Ikke min feil at lagånden er borte

Egil Drillo Olsen synes det er urettferdig hvis han får skylda for at Wimbledons «Crazy Gang»-ånd er borte. I går tapte Wimbledon igjen.

Wimbledon-sjefen måtte se laget sitt tape for sjuende gang på rad i går, og i dag forklarer han at noe skjedde med lagånden før han overtok ifjor sommer.

- Du må ha i bakhodet at i det halvåret før jeg tok over, vant de ikke en eneste kamp. Så noe må ha forsvunnet før jeg kom, sier Drillo til Sky Sports.

Forøvrig mener fotballprofessoren at «lagånd» er overvurdert innen fotballen - og i England.

- Lagånd er ikke alt. Jeg har aldri opplevd en nasjon som snakker så mye om lagånd. Det er andre ting vi trenger, og faktum er at vi spilte mye bedre nå enn i tidligere kamper mot Liverpool og Sunderland, sier han.

Drillos største problem er forsvarsarbeidet. Fortsatt funker ikke soneforsvaret som 56-åringen kunne ønske.

- Vårt største problem er at vi slipper inn for mange mål. Vi har scoret nok til å være midt på tabellen. Vi har scoret flere mål enn Chelsea, sier Drillo.

Tapet mot Tottenham lørdag var negativ klubbrekord for Wimbledon. Likevel mener Drillo at ikke alt ser håpløst ut.

- Situasjonen er ikke så mørk. Sikkerheten er bare et lite skritt unna, og vi kan starte på nytt neste sesong. Kanskje vi har mer lagånd enn Bradford? sier Drillo.

,Wimbledon ligger på plassen over nedrykksstreken i Premier League, fem poeng foran Bradford og Sheffield Wednesday. Watford er tabelljumbo 12 poeng bak Drillo.