Drillo: - Ikke skuffet

Wimbledon ledet to ganger, men måtte til slutt ta til takke med ett poeng mot Manchester United. - Vi burde vunnet, men fortjente det ikke, sier Drilo.

Den norske Wimbledon-sjefen innrømmet at laget hadde vært heldige med 2-2-resultatet.

- Etter å ha ledet to ganger er vi litt skuffet over at vi ikke vant, men vi var ikke kyniske nok etter at vi tok ledelsen, sier Drillo.

- Vi prøvde hardt så alt i alt er jeg ikke skuffet.

Etter en oppkjøring med alt annet enn sportslige ting i fokus fikk Wimbledon en drømmeåpning mot ligalederen. Allerede etter ett minutt stusset Andreas Lund til Jason Euell. Euell ekspederte ballen i mål. Jordi Cruyff utliknet før pause. Carl Cort nikket Wimbledon i ledelse igjen i andre omgang. Denne gangen var det Andy Cole som skapte balanse.

- Deres andre mål var undøvendig. Det var en corner for oss, de kontret veldig bra, men vi burde hatt en eller to mann mer bak. Vi tok for mange sjanser, sier Drillo til nyhetsbyrået PA.

Han tror ikke avgangen til Sam Hammam hadde noen innvirkning på prestasjonene.

- Sam var her og var like entusiastisk som vanlig. Jeg tror ikke spillerne tenkte særlig mye på det, sier Wimbledon-sjefen.

David Beckham spilte sentralt mot Wimbledon. Da Drillo ble spurt om hvor Beckham var best, svarte han:

- Han er en meget god spiller uansett hvor han spiller. Han kan spille sentralt eller på vingen, men kanskje er han best på vingen. Sir Alex Ferguson vet hva han gjør, sier Drillo.

halvor.byfuglien@dagbladet.no