Drillo: - Ingen bombe at Brann rykker ned

Kritisk til Norlings formasjon.

IKKE OVERRASKET:  Egil Olsen mener Brann har vært såpass svake i høst at nedrykket ikke er overraskende.
.  Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
IKKE OVERRASKET: Egil Olsen mener Brann har vært såpass svake i høst at nedrykket ikke er overraskende. . Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Egil Olsen mener Mjøndalen ikke er noe stort lag, men at de likevel vant fortjent mot Brann. Og at det sier litt om bergensernes problemer som førte til nedrykk.

Den tidligere landslagssjefen var ekspertkommentator for TV 2 da Mjøndalen vant 3-0 hjemme mot Brann, og dermed rykket opp med 4-1 sammenlagt. Et resultat som ville overrasket mange før sesongen, også Olsen.

- Hadde noen sagt det før sesongen så hadde nok folk bare ledd. Men sånn det har utviklet seg utover sesongen så er det ikke noen bombe at de rykker ned nå. For selv om Brann var favoritt, så har de vært såpass dårlige i høst at jeg ikke er så overrasket, sier Drillo til NTB.

Kritisk til formasjonen Han har sett Brann flere ganger i år, og mener laget har levert enda svakere forestillinger enn den triste forestillingen i Mjøndalen.

- Mjøndalen er ikke noe stort fotballag, men de vinner fortjent over to kamper. Det sier vel antakelig mer om Brann enn om Mjøndalen, slår han fast.

Et av Branns problemer har ifølge Olsen vært at de ikke har klart å beherske 3-5-2-systemet som trener Rikard Norling innførte i høst.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer