Drillo: - Jeg er nervøs

Egil Olsen og Wimbledon møter Sheffield W med nedrykkskniven på strupen i kveld. Dagbladet :på nettet følger kveldens tre Premier League-kamper direkte.

11 poeng skiller Olsens lag fra Sheffield Wednesday på tabellen. Wimbledon ligger på plassen over streken, mens uglene er nest sist. Likevel kom Drillo med denne uttalelsen til «Match of the day» lørdag:

- Vår neste kamp er vår egen cupfinale.

Wimbledon har også mye å hevne fra det tilsvarende møtet på Hillsbrough. Den kampen endte med 1-5-tap.

- Vi har vært ute av cupene en stund nå, så dette er kanskje vår viktigste kamp. Jeg er nervøs, det er en så viktig kamp. Det er press både på meg og spillerne. Men jeg er optimistisk, og tror vi tar alle poengene, sier Drillo til The Independent i dag.

Drillo sier til avisa at han har opplevd nedrykk som trener i Norge, og at det kan være nyttig erfaring foran kampen i kveld.

- Den tøffeste situasjonen en manager kan være i er nedrykkstriden, så dette er en stor utfordring. Men jeg er ganske - ikke helt - overbevist om at vi klarer oss, sier Drillo.

Drillo og assistent Lars Tjærnås stiller uten sin tidligere lagkaptein Robbie Earle hjemme på Selhurst Park i kveld. Den 34-årige landslagsspilleren er henvist til reservelagskamp - og til sommeren går kontrakten hans ut.

Også den skotske landslagskeeperen Neil Sullivan kan flytte gratis i juni.

- Jeg kommer helt klart til å selge noen spillere og tillate andre å flytte på seg i sommer. Vi er nødt til å forandre på klubben, dersom vi skal slippe en ny sesong som denne, sier Drillo til Soccernet.

  • Øvrige kamper i Premier League i kveld: Chelsea - Coventry og West Ham - Newcastle. Avspark i kampene: Kl. 20.45.