Egil Olsen, trenerhelten

Drillo: - Jeg føler meg misforstått

Ønsker å presisere i debatt om NTF og NFF.

PRESISERER: Egil Olsen ønsker å presisere hva han mener i debatten om Norsk Toppfotball og Norges Fotballforbund. Foto: Christian Roth Christensen
PRESISERER: Egil Olsen ønsker å presisere hva han mener i debatten om Norsk Toppfotball og Norges Fotballforbund. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Egil «Drillo» Olsen føler at han ble misforstått etter en paneldebatt tilbake i januar.

Det har lenge pågått en debatt rundt Norsk Toppfotball (NTF) og Norges Fotballforbund (NFF). En debatt som også Drillo har vært en del av. Den tidligere landslagstreneren føler seg misforstått i en artikkel i Dagbladet. Han ønsker nå å presisere hva han mener om interesseorganisasjonen Norsk Toppfotball og Norges Fotballforbund.

- Ingen konflikt

- Det har aldri vært en konflikt mellom NFF og meg, sier Drillo til Dagbladet.

I paneldebatten uttrykte Drillo viktigheten av Norsk Toppfotball. Han ble sitert i Dagbladet på en uttalelse om at NTF var viktigere enn NFF i utviklingen av norsk fotball.

Dette ønsker Drillo å presisere.

- Jeg har aldri ment at Norsk Toppfotball er viktigere enn Norges Fotballforbund. Og det var slett ikke ment som noen form for kritikk. Det jeg forsøkte å uttrykke var at NTF selvfølgelig er det første og viktigste innen talentutvikling. Fordi det er jo i klubbene at talentene utvikles før de kommer inn i systemet til Fotballforbundet, påpeker Drillo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer