Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Drillo: - Jeg ser litt av Myggen i Magnus

Wolff Eikrem med i landslagstroppen mot Hellas.

LANDSLAGET: Magnus Wolff Eikrem får sjansen på a-landslaget. Her er han i aksjon for U21-landslaget. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
LANDSLAGET: Magnus Wolff Eikrem får sjansen på a-landslaget. Her er han i aksjon for U21-landslaget. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Egil «Drillo» Olsen offentliggjorde i dag troppen til kampen mot Hellas, 15. august. I troppen var Moldes Magnus Wolff Eikrem.

Flere har ment at Wolff Eikrem burde vært med på landslaget, men 21-åringen har blitt utelatt helt frem til nå.

- Det var ikke noe helt opplagt valg. Han har spilt U21 frem til nå og har den spisskompetansen på kreativitet som vi savner litt. Derfor får han nå muligheten på det høyeste nivået, sier Drillo til Dagbladet.

Minner om Myggen Molde-playmakeren minner landslagssjefen om Erik «Myggen» Mykland.

- Myggen er kanskje det nærmeste vi har vær en sånn «kreativ fotballspiller», som stort sett ser etter det gode gjennombruddet hele veien. Jeg ser litt av det samme i Magnus, og det blir spennende å se om han klarer å få med seg den defensive biten også - for en må gjøre en defensiv innsats når en spiller sentralt på midtbanen. Får han med det defensive, blir det veldig spennende, sier Drillo.

UNG TROPP: Egil «Drillo» Olsen presenterte i dag troppen til møtet med Hellas 15. august. 
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
UNG TROPP: Egil «Drillo» Olsen presenterte i dag troppen til møtet med Hellas 15. august. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer

- Er han den mest kreative spilleren i Tippeligaen?

- Ja, han er nok det. Det er vel Ruben (Yttergård Jenssen) som er nærmest.

Ung tropp Drillo sa på pressekonferansen at troppen til Hellas-kampen «er ganske lik» den som skal ut i EM-kvalik til høsten. At flere U21-lagsspillere tar steget opp ser han positivt på, selv om han mener at det er flere spillere han venter på skal ta «det siste steget».

- Det er fire U21-spillere i troppen, og i tillegg har vi Valon som har vært med frem til nå. Det kan bli en veldig ung tropp som starter kvaliken.

- Er det litt yngre enn du hadde ønsket deg?

MINNER OM MYGGEN: Drillo mener Wolff Eikrem minner ham om Erik «Myggen» Mykland. Foto: NTB Scanpix
MINNER OM MYGGEN: Drillo mener Wolff Eikrem minner ham om Erik «Myggen» Mykland. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Tja, det er ikke bare positivt, men at det dukker opp nye spillere er bra. Vi leter etter formspillere, og Håvard Nielsen var en spiller i  form. Nå har han dratt til Østerrike, og vi får se hva som skjer med ham der. Det er mye spennende ungt blod i norsk fotball nå, sier Drillo.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media