Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Drillo: - Kommer til å ha kontakt med Ståle Ståle: - Sier nei hvis Drillo spør

Hvem må gi seg?

||| (Dagbladet): Egil «Drillo» Olsen virker å være minst like glad for at Ståle Solbakken overtar Norge fra 2012 som over at han selv får fortsette som landslagstrener.

Og han er imponert over at FCK-treneren valgte Norge framfor å slå til på mer lukrative tilbud utenlands.

- Jeg tror det er lurt av Ståle, men nærmest litt overraskende imponerende. Mange tenker på økonomi, og han kunne fått en klubb i større ligaer og tjent flere ganger så mye som han vil gjøre som landslagssjef, sier han til Dagbladet.

- Og dette vet du?

- Jeg vet ikke nok om det, men det ligger i kortene. Med suksessen han har hatt i FCK ville et sånt tilbud helt opplagt dukket opp.

- Så hva sier det deg at han velger bort pengene?

- At han har penger nok, gliser Drillo.

- Kommer til å snakke mye sammen

Han har Solbakken med i sin såkalte «tankesmie», og er klar på at han vil ha en dialog med Solbakken også mens han er opptatt med FCK.

- Ståle har har kontrakt med FCK til sommeren 2011, og den akter han å fullføre. Det er greit, men kommer sikkert til å ha en del kontakt med Ståle underveis.

- Han sier at det er helt utelukket å blande seg inn før i 2012?

- Det kan hende at jeg søker ham. Uansett, slik kontraktene ligger nå, vil han være kontraktsløs det siste halvåret.

- Og da vil du ha en tett dialog?

- Ja, det vil jeg tro. Vi kommer til å snakke mye sammen, sier Drillo til Dagbladet.

Ståle sier nei hvis Drillo spør

Solbakken er derimot tydelig på at han ikke vil blande seg borti landslaget før han formelt overtar, selv om både Drillo og Semb synes å tro noe annet.

- Jeg kommer ikke til å følge mer med, men jeg ser jo hver landskamp nå også. Det er såpass langt fram i tid at jeg skal overta at jeg ikke vil være med i noen prosesser.

- Hva hvis Drillo spør deg?

- Hvis han ber meg om det, sier jeg nei.

Han er overbevist om at det ikke vil by på problemer å sitte på oppsigelse i FCK fram til sommeren 2011. Så sent som i helga ønsket danskene å diskutere forlengelse, men beskjeden fra Solbakken var klar:

- Jeg har mer lyst på landslagsjobben.

Helt til slutt fikk Solbakken spørsmål om hva som skjer dersom han skulle få sparken i FCK før tida:

- Det kan godt hende jeg taper noen kamper, men de finner ingen bedre trener enn meg, sier han selvsikkert til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media