Drillo: - Tull og tøys

Egil Olsen avkrefter at han er en kandidat som ny landslagstrener i Russland. - Det ligger ikke noe i dette, sier Drillo.

Det russiske fotballforbundet (RFU) er på jakt etter en erstatter for Oleg Romantsev, som trakk seg etter et skuffende VM-sluttspill. Det italienske agentfirmaet som har kontakt med Drillos agent Gunnar Martin Kjenner, sendte RFU en liste over aktuelle kandidater.

Drillo var et av navnene på listen. Hovedpersonen selv avkrefter sitt eget kandidatur.

- Bare tull og tøys. Det ligger ikke noe i dette, bortsett fra at et italiensk agentfirma har hatt mitt navn på en liste, sier Drillo til NTB.

I en nasjonal meningsmåling i Russland, gjennomført av avisen Sport-Express, sier 79,6 prosent av de rundt 14 000 som er spurt at de ønsker seg en utenlandsk trener.

Tidligere landslagskeeper Dino Zoff fikk 29,2 prosent av stemmene. Han blir etterfulgt av tidligere Lazio- og Milan-trener Alberto Zaccheroni og danske Richard Møller-Nielsen, som tidligere i år trakk seg som landslagssjef for Israel.

I forrige måned tilbød to russiske oljemillionærer seg å betale opp mot åtte millioner kroner i årslønn av sine egne lommer for å få en utenlandsk trener. Det er ventet at Russlands nye trener er på plass i løpet av neste uke.

Drillo er åpen for trenertilbud, helst fra et landslag, men tror altså ikke han blir etterfølgeren til Oleg Romantsev.

(NTB)