Drillo advarer Kinnear

Egil Drillo Olsen advarer tidligere Wimbledon-manager Joe Kinnear mot å blande seg inn i laguttaket.

Kinnear var manager i ni år før Drillo ble hentet fra Vålerenga. Fortsatt er Kinnear på plass, i påvente av et trenertilbud fra en større klubb.

- Han har vært i klubben lenge. Men han skal ikke ha noe med laget å gjøre. Jeg tror han vil forstå det, sier Drillo til dagens utgave av The Mirror.

Nyttig møte

Drillo skal likevel ha en lengre prat med Kinnear når han flytter til London.

- Det er helt sikkert at jeg skal ha et møte med Kinnear. Jeg tror det blir nyttig, sier Drillo, som gjerne vil beholde reservelagstrenerne Mick Harford og David Kemp.

- Det er innlysende at jeg trenger engelske trenere til å hjelpe meg. Men det er opp til Sam Hammam om de blir, sier Drillo.

Drillo sier også at han vil ha en avklaring med keeper Neil Sullivan. Den skotske landslagskeeper regnes allerede som solgt, med en salgssum på nesten 50 millioner kroner.

- Jeg har hørt av Sullivan kommer til å reise. Men jeg må vite det helt sikkert.

Drillo bekrefter at Stabæks Frode Olsen er en aktuell erstatter. The Mirror skriver at Wimbledon er villig til å betale 12-13 millioner for nordmannen.

Selger ikke Thatcher

Med unntak av Sullivan vil Drillo beholde hele stallen i Wimbledon fram til ligastart 13. august.

- Etter Sullivan blir ikke noen solgt. Jeg leser at andre klubber ser på Ben Thatcher (venstreback), men han er ikke til salgs, sier Drillo.

,øStabæks sportslige leder, Tom Schelvan, sier til Dagbladet :på nettet at Wimbledon bare har lagt inn ett bud på Frode Olsen. - Det kan hende det kommer ett til seinere, sier Schelvan.

MØTE: Sam Hammam og Egil Olsen er enige om det meste. Trenerspørsmålet gjenstår.