Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Drillo anbefaler etterfølger

Egil «Drillo» Olsen har anbefalt Vålerenga å ansette Dag Vidar Kristoffersen, Even Pellerud eller Stig Mathisen som ny trener hvis han selv reiser til Wimbledon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er tre dyktige trenere, og alle er mer eller mindre representanter for den samme stilen som jeg står for. Men det er ikke sikkert det er så viktig for Vålerenga, sier Drillo til Aftenposten.

- Jeg synes generelt at ledelsen i norske klubber er mer opptatt av navn, status og resultater enn av at én stil skal gjennomsyre klubben, fortsetter Drillo, som håper på en rask avklaring.

- Jeg er sliten av å være så mye i avisa hver dag, sier Drillo.

Sier nei

Men Vålerengas ønskekandidater sier nei.

Trond Sollied, Knut Torbjørn Eggen og Jan Halvor Halvorsen har alle gitt negativt svar.

- Jeg sa formelt nei til Vålerenga sist mandag og har siden ikke brukt energi på dette. Jeg kan heller ikke se at det har kommet fram nye momenter som gjør at jeg skal skifte standpunkt, sier Sollied til Aftenposten.

- Jeg har fått en forespørsel fra Vålerenga, men jeg er ansatt i Moss FK og har fokus mot samme klubb, sier Knut Torbjørn Eggen.

Jan Halvor Halvorsen er under kontrakt med Start og har også sagt nei. Han sier det ikke har kommer fram nye forhold som gjør at han skal forandre standpunkt.