Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Drillo avlyste Lesotho-tur

Naboer kjenner ofre for fredagens terror.

BLIR HJEMME: Drillo offentliggjorde i går troppen som møter Tsjekkia i treningskamp på Ullevaal 10. august. Denne uka kommer han også til å avklare framtida på landslaget, skriver Dagbladets papiravis i dag. Foto: Torbjørn Berg
BLIR HJEMME: Drillo offentliggjorde i går troppen som møter Tsjekkia i treningskamp på Ullevaal 10. august. Denne uka kommer han også til å avklare framtida på landslaget, skriver Dagbladets papiravis i dag. Foto: Torbjørn Berg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ULLEVAAL (Dagbladet): Egil Olsen (69) skulle etter planen satt seg på flyet til det afrikanske landet Lesotho i går ettermiddag.  

Landslagssjefen var invitert av Røde Kors-president Sven Mollekleiv.  

Planen var å se på utviklingsprosjekter i landet som er hardest rammet av hiv og aids i forhold til folketallet.  

Drillo forteller til Dagbladet at turen er utsatt på ubestemt tid.    

Viktig rolle Røde Kors har hatt en viktig rolle etter terroren fredag, og Mollekleiv mente det var riktig å være i Norge.  

- Det som har skjedd er uvirkelig. Jeg satt i bilen fra Egersund til Oslo, og fikk nyheten på radioen, forteller Drillo.  

- Kjente du selv ofre for terroren?  

- Nei, men naboer gjør det.  

Kontrakten går ut Drillo er tilbake på kontoret på Ullevaal stadion etter tre ukers ferie.  

Dagbladets papiravis skriver i dag at landslagssjefen kommer til å avklare framtida si med toppfotballsjef Nils Johan Semb denne uka.  

Drillo har i utgangspunktet kontrakt fram til 1. desember - med opsjon på å lede laget dersom Norge kvalifiserer seg til EM neste sommer.  

Mange vil også ha med Drillo inn i kvaliken til Brasil-VM i 2014. Det er dette han skal avklare med Semb - om han er en potensiell kandidat eller ikke.

- Jeg har bestemt meg. Hva det blir til, vil jeg snakke med Nils Johan om først, sier 69-åringen.