Drillo avslutter samarbeid med tippeselskap

For å kunne fortsette i Vålerenga.

(Dagbladet.no): De siste dagene har det blitt stilt spørsmål ved at Vålerengas (VIF) analysesjef Egil «Drillo» Olsen (65) opererer som ekspert for et tippeselskap på internett.

Spørsmålet har vært hvorvidt denne frilansvirksomheten er forenelig med å fortsette i jobben for tippeligaklubben.

I dag kom svaret. Olsen fortsetter i VIF, men må avslutte samarbeidet med tippeselskapet med umiddelbar virkning.

- Det kom overraskende på meg at disse to jobbene ikke kunne utføres parallelt. Når de ikke kunne det, var valget enkelt, sier Drillo til Vålerengas hjemmesider.

Oslo-klubben setter stor pris på at det er de, og ikke nettspillerne, som kan nyte godt av «fotballprofessorens» analyseferdigheter i tida som kommer.

- Vi er glad for at Egil Olsen vil fortsette i Vålerenga, slik at vi kan bruke hans faglige kompetanse videre, sier sportsdirektør Jan Erik Aalbu til vif.no. 

Den tidligere landslagssjefen har i dag en halvtidsstilling som video- og analysesjef i Vålerenga.

BLIR I VIF: Tidligere landslagssjef Egil Olsen forblir i jobben i Vålerenga. Men for å få lov til det må han avslutte frilansjobbingen for et tippeselskap på internett. Foto: MORTEN HOLM/SCANPIX
BLIR I VIF: Tidligere landslagssjef Egil Olsen forblir i jobben i Vålerenga. Men for å få lov til det må han avslutte frilansjobbingen for et tippeselskap på internett. Foto: MORTEN HOLM/SCANPIX Vis mer
Drillo avslutter samarbeid med tippeselskap