Drillo avviser jobb-tilbud

Landslagssjef Egil «Drillo» Olsen har fått et par forespørsler og ett konkret tilbud om trenerjobb. Det eneste seriøse framstøtet har han sagt nei til.

Spekulasjonene har versert rundt Olsens framtidsplaner når han gir seg som trener for det norske landslaget etter fotball-VM. Australia, Sveits og den franske 1. divisjonsklubben Marseille har vært nevnt blant interessentene.

- Det tilbudet jeg har fått er verken fra Australia eller Sveits. Hvor det kommer fra vil jeg ikke si noe om. Uansett har jeg sagt nei til tilbudet, sier Egil Olsen til NTB.

Nyhetsbyrået AFP lanserte i dag den tidligere Celtic-stjernen Roy Aitken og Egil Olsen som aktuelle til å overta det australske landslaget etter Terry Venables.

Ifølge AFP skal Drillo ha diskutert en eventuell trenerjobb med David Hill, styreformann i det australske forbundet, enten direkte eller via en mellommann.

- Jeg har ikke snakket med Hill. Det eneste som er kommet fra australsk hold, er en indirekte forespørsel. Den kom ikke fra fotballforbundet, sier Drillo i en kommentar.

Den norske landslagssjefen presiserer at dette skjedde for en stund tilbake, og at det ikke synes aktuelt å forhandle om en eventuell trenerjobb før fotball-VM er avsluttet.

- Det er såpass løst det jeg har vært involvert i at jeg ikke har særlig lyst til å kommentere det i det hele tatt, sier Olsen.

(NTB)